Pokaż wyniki od 1 do 10 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar subbar
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    A jak widać na powyższym przykładzie kupując Androida wchodzimy do grona hejterów którzy nie mogą znieść że ktoś wybrał coś innego .. sam nie wiem co gorsze
    Nie wiem jak można być hejterem mając oba urządzenia i je porównując na codzień. Ja odnoszę się jedynie do postów mówiących że jedynie iPhone nadaje się do użytkowania - jeśli do tego celem jest oglądanie internetu to podaję dowód na to że chwalenie przy niewiedzy jest cokolwiek dziwne i zalatuje fanatyzmem. iPhone i iPad to nie złe urządzenia - to urządzenia dedykowane dla innego grona odbiorców - np posiadających mac'ki. Czy jednak to ma być wyznacznikiem wyboru czy indywidualne potrzeby po analizie wad i zalet każdego rozwiązania.

Gdyby kryterium było: stabilność przy instalacji nowych programów i gmeranie w oprogramowaniu - niewątpliwym zwycięzcą byłby iPhone - lecz to nie to kryterium było podstawą tematu. Rozróżniaj proszę hejterstwo od analizy wad i zalet. Jak poszukasz na forach - szczególnie amerykańskich to zrozumiesz dlaczego taką mam opinię o użytkownikach - wydaje mi się że 90% piszących o iPhone to dzieci bezrozumne i bez podstawowej wiedzy informatycznej używające telefonu do smsów i ustawienie dzwonka z mp3 ich w większości przerasta więc powstają dowody że fabryczne są jedynymi dedykowanymi i nie wolno zmieniać ...

Edit - literówka

Edit 2 - Link: http://flash-player.softonic.pl/android and http://www.mgsm.pl/pl/aktualnosci/23...-inwencji.html
    Ostatnio edytowane przez subbar ; 20-01-2013 o 10:48
    "Wiem, że sądzicie, iż rozumiecie to, co myślicie, że powiedziałem, ale nie jestem pewien, czy zdajecie sobie sprawę, że to, co do was dotarło, nie jest tym, co myślę."
    A. Greenspan

Uprawnienia umieszczania postów