Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Pomoc w zakupie

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie Odp: Pomoc w zakupie

Cytat Zamieszczone przez gaster83 Zobacz posta
    Ogólnie boje się kupować obiektywy używane bo wydaje mi się że zasada jest w większości taka że jak coś nie działa prawidłowo to lepiej sprzedać i wcisnąć komuś Wiem że są okazje że ktoś kupi przemyśli sprawę i okaże się że mu nie pasuje (nie potrzebny) i sprzedaje ale pewnie to rzadkość
    No popatrz, a ja sprzedaję EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, bo przechodzę na FF, gdzie go (niestety) nie wykorzystam. I wyobraź sobie, że ani rzeczone szkło, anie cropowe body nie pękło, nie stanęło w miejscu ani nic z tych rzeczy

Domyślnie Odp: Pomoc w zakupie

Cytat Zamieszczone przez Voyager70 Zobacz posta
    No popatrz, a ja sprzedaję EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, bo przechodzę na FF, gdzie go (niestety) nie wykorzystam. I wyobraź sobie, że ani rzeczone szkło, anie cropowe body nie pękło, nie stanęło w miejscu ani nic z tych rzeczy
    Ja nie mówię że wszyscy tak robią i wszystkie obiektywy tylko jak na pierwszy zakup myślę że lepiej nowy. Jak ktoś ma inne obiektywy to po zakupie np uszkodzonego zawsze ma się czym podeprzeć a w moim przypadku...

Co do obiektywów np Sigma nie ma problemu z nimi przy korpusie canona nie trzeba in nie wiem " kalibrować " itd ???

Uprawnienia umieszczania postów