Jak się nie nadąża za postępem i najpierw lansuje swój badziewny OS, a potem wchodzi w układy z mało miękkim.PS: Co do komórek - proszę, nie pogrążaj się. Przykład Nokii powinien wystarczyć jak łatwo w tej branży z lidera zostać prawie bankrutem.Komórki da się kupić i bez abonamentu.
Pewnie są w tych samych cenach.Które oczywiście są coraz tańszeTak jak w samochodzie ABS i wspomaganie kierownicy są już w standardzie, tak USM i IS nie powinny być czymś traktowanym jak luksus.
Moja 50'tka też już działa.Za to od lat nie potrafiła sobie poradzić z autofocusem.Więc nie jest źle. A i z Canonem można źle trafić. Dużo rzadziej, ale niestety można.
Długo będzie spadał.Poza tym nie przyjmujesz do wiadomości stopniowego spadku ceny sprzętu i na siłę porównujesz cenę konstrukcji 23-letniej dzisiaj do ceny konstrukcji nie mającej nawet roku.
Co do kart graficznych od dawna są wypasione i drogie potwory dla pasjonatów. Dla graczy wystarczy karta za około 1000 PLN, a nawet i mniej. Sam kupiłem coś za 600 PLN ze 3 lat temu i nadal gram w to co chcę w 1920x1200.
Nie byłby. Lepiej szukać elki już. 2000 z tendencją spadkową do ceny bieżącego to miałoby sens.Ten obiektyw byłby bardzo ciekawą propozycją gdyby właśnie nie SigmaPowiedzmy.