Może styropian a do tego oblozyc go białym materiałem
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Styropian będzie się sypał według mnie : ) Ja bym postawił na jakiś gruby karton albo sklejkę z materiałem... A najlepiej to zrobić z płyty kartonowo-gipsowej ; )
styropian nie musi być cienki, możesz kupić 10cm grubości
jakieś nóżki chocby z kawałka drewna i już, lekkie, tanie
po prostu styropian, taki ściśnięty się nie sypie
tylko jakiś "zawias" trzeba wymyślić
Kleisz stojącą ramę z plastikowych rurek do instalacji wody, obszywasz tkaniną jaką chcesz, lub robisz kilka wymiennych wariantów ..naciąganych na ramę. Już wy dziewczyny wiecie jak to zrobić - prawda?A ramę z rurek skleić może w ostateczności kolega. Lekkie, przenośne, wymiary jakie chcesz. Wariant ciężki robi się z płyty meblowej - dwie płyty połączone zawiasami.
Drewniany stelaż też może być i na to odpowiednio naciągnięty materiał.
No właśnie płyty styropianowe są o różnych wymiarach i się nic nie sypią a zawias do nich zrobić to zaden problem przecież
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Może plexi + folia lub pvc spienione?
PCV spienione / PCW spienione - Light Plastics - ( plexi , pleksi, pleksa )
Akces - sklep internetowy
Bardziej bym obstawiał że to jest polistyren-drogie w pierona ale u nas w PL dostępne tylko w formacie bodajze 100x50cm... Ogólnie rzecz biorąc costakiego możesz zrobić nawet z płyty osb albo czegos podobnego... Sam się powoli do tego przymierzam i nie wiem czy nie spienione pcv będzie też dobre ale musisz ceny obadać..
Plexi wg mnie wyjdzie za drogo-arkusz ponad 2x1m bodajże ponad 150zł w castoramie-a jeszcze to jest dość gibkie![]()