mi chodziło o to że ktoś do nich zadzwonił zdaje się*że po osłonę, uzyskał informacje że będzie 28. Zadzwonił 28 i się*dowiedział że będzie po nowym roku. I oczywiście przeklina sklep.
Dla mnie to sytuacja która się*zdarza, czasami dostawcy są niepoważni, kiedyś firma kurierska woziła mi towar po całej Polsce, trafił do Ciechocinka zamiast do Sopotu, potem szukali go ma składzie 3 dni (to był taki duży bęben z kablem ponad metr wysoki - łączny czas dostawy 9 dni zamiast 24H. Burdel który ma na składnie UPS to wogóle inna historia - 3H szukali mi paczki po prawie pustym magazynie. Obok mnie stał facet któremu od 3 dni szukali echo sondy. Był piątek facet wypływał w sobotę a t obyło mu potrzebne do pracy na rejsie. ITD, ITP. Więc obwinianie za wszystko sklepu jest śmieszne
Ostatnio edytowane przez czeczot ; 29-02-2008 o 23:13
Przeprosiny FOTOit są nic nie warte jeżeli jest tyle niezadowolonych a raczej OSZUKANYCH klientów. Ja też kupiłem wysyłkowo u nich towar (zamówienie telefoniczne poprzedzone tytaniem o oryginalną karte gwarancyjną). I oczywiście zostałem zapewniony, że taką dostanę a co dostałemkartę FOTOit z której wynika, że towar muszę wysłać do nich i to jeszcze na swój koszt.
Ale dzięki temu wątkowi może kilka osób się nie da oszukać.
JA JUŻ NIC TAM NIE KUPIĘ I POSTARAŁEM SIĘ O TO ŻEBY NIKT Z MOICH ZNAJOMYCH NIE ZOSTAWIŁ TAM 1-go GROSZA.
Najpierw pisaliście, że FotoIt nawet jak się będzie tłumaczyło za wysłanie postu z tego samego IP, to i tak mu nie uwierzycie... więc nic nie napisało...
Gdy FotoIt zaoferowało rabat - podniósł się raban, że należą się przeprosiny i wyjaśnienia...
Gdy firma napisała owe przeprosiny (co prawda późno, ale jednak), znaleźli się rozczarowani, że oni by rabat woleli...
Życzę troch więcej luzu i dystansu.
Każdy swój rozum ma, i wybierze taki sklep, który dla niego najlepszy:
albo ten z najniższą ceną, albo ten z najwyższą jakością obsługi...
Niestety, obu tych rzeczy jednocześnie raczej się pogodzić nie da...
PS. Tak, jestem nowa na tym forum.
Jeśli chcecie, możecie sprawdzać moje IP :P - żadnych powiązań z FotoIt nie posiadam....
Oj, jak dobrze że są takie wątki, właśnie miałem u nich kupić 40d i jechać z mojej "wioski" 120 km, a tak powiem sobie i znajomym passs![]()
Regulamin pkt 8.
Ja w tym wszystkim upatruję pewną sprawiedliwość losu. Ludzie, którzy kupują bo ich na to STAĆ nie mają kłopotóW, albo mają niewielkie. Najwięcej problemów z tymi, którzy nie mają lub nie chcą wydać pieniędzy, a pragną mieć sprzęt o klasę lub dwie wyższy niż na to zasługują. I się zaczyna... To drodzy Państwo jest zjawisko niezwykle ciekawe i pouczające. Choć uczą się nie ci co powinni.
A ja polecam fotoit, choć polecam sprawdzić telefonicznie czy mają na stanie to co figuruje na stronie. Generalnie sklep idący kupującemu na rękę. Obsługa bez zarzutu.
No jak to kto? Wszyscy Ci, którzy kupują w Media Markt 1000zł drożej od Ciebie - w końcu jedynie oni to nie idioci
1jac - śmieszna argumentacja, ale już to pisałem i odczuwam jakieś deja-vu...