Czytam ten wątek i jakoś nie rozumiem niektórych narzekających. Ja zawsze się pytam o wszystko co mnie interesuje zanim ruszę swoja dupę z kanapy do sklepu, dla mnie autor wątku jest sobie sam winien że się*nie zapytał. Powszechnie wiadomo że niektórzy handlują sprzętem np ściąganym z USA a tam już nie ma zwrotu. To generalnie jest zabawne chcę taniej kupić ale z polską gwarancją. Ludzie to jest logiczne że jak coś jest gdzieś*taniej to z jakiegoś powodu... wystarczy się przez tel zapytać z jakiego i człowiek unika rozczarowań
Co do podawania terminów dostawy... co fotoit jest winien że dostawca mu nie wysłał na czas? Takie rzeczy się zdarzają. To lekka dziecinada sypanie gromów na sklep z tego powodu
Co do cen. Kto ci każe tam kupować, gdzie indziej jest taniej tam kup!!! Nie sprawdziłeś innych cen przed zakupem sam jesteś sobie winien.

Żeby nie był ja o tej firmie ma 2 rozbieżne zdania. Kiedyś jak kupowałem 20D zaraz po premierze to zadzwoniłem do nich że mają*mi odłożyć i że będę po południu bo jadę po aparat z Gdyni. Jak dotarłem do warszawy to się okazało że właśnie mój aparat sprzedają jakiemuś innemu człowiekowi, na szczęście mu "wyrwałem" bo tak bym się*fatygował 350km na darmo. Kiedy indziej kupiłem u nich 85/1,8 w najniższej cenie na allegro. Innym razem zadzwoniłem z ulicy po obiektyw w czwartek przed 15 że koniecznie maja mi go wysłać w ten dzień bo muszę go odebrać*w piątek bo w sobotę wylatuje. Transakcja bez problemu. Kupowałem tam 4 razy, tylko za pierwszym razem trochę mnie zdenerwowali.
Fakt obsługo średnio miła!!