Strona 22 z 38 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    FotoIT to taka firma która ma w nosie obowiązujące w Polsce prawo i respektowanie praw kupującego określających zasady wymiany towaru na nowy. Trzeba postraszyć sądem albo urzędem skarbowym żeby rozmowa zeszła z wykręcania się od odpowiedzialności za sprzedawany towar na jakieś konkrety.
    Czyżbyś kupił u nich swoją 5-kę?
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Zablokowany

Domyślnie

To ja podziekuje za Fotoit, dobrze, ze trafilem na ten watek.

Coś już napisał
    Miasto
    Głowno / Warszawa

Domyślnie

Ja kupowalem w Fotoit i nie bylo zadnych problemow. Inna sprawa, ze to byla tylko torba i pamiec. Jednak moglem sobie poprzebierac poogladac. Widac, zalezy jak sie trafi.
    40D, C 10-22, C 17-55 IS, C 50/1.8 II, C 70-300 USM IS

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Atryda Zobacz posta
    Widac, zalezy jak sie trafi.
    Wlasnie. Mozna trafic niespecjalnie, wiec dzieki.

Szczegolnie po tym zalosnym numerze z podszywaniem sie pracownikow/wlasciciela Fotoit pod zwyklych uzytkownikow, zeby sobie pochlebic, a konkurencje obrzucic blotem.

Domyślnie Firma FOTOit . . .

Firma FOTOit pragnie przeprosić wszystkich użytkowników forum Canona za zaistniałą sytuację tym też za taką a nie inna reakcję jednego z pracowników firmy w stosunku do którego konsekwencje już zostały wyciągnięte. Bardzo nam przykro z pewnością to doświadczenie zostanie przełożone na podniesienie standardu jak i kompetencji osób pracujących w naszej firmie. Z poważaniem FOTOit.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoit.pl Zobacz posta
    Firma FOTOit pragnie przeprosić wszystkich użytkowników forum Canona za zaistniałą sytuację tym też za taką a nie inna reakcję jednego z pracowników firmy w stosunku do którego konsekwencje już zostały wyciągnięte. Bardzo nam przykro z pewnością to doświadczenie zostanie przełożone na podniesienie standardu jak i kompetencji osób pracujących w naszej firmie. Z poważaniem FOTOit.
    No bez kitu, jakie konsekwencje? Czyżby dwie osoby pracujące w Fotoit robiły coś bez wiedzy właściciela? Nawet w waszych przeprosinach wyczuwam jakąś ściemę...
    Najprościej to zacząć pozytywnie podchodzić do klienta, dobre opinie uzbierają się same.

Domyślnie

A ja myślę, że wiarygodność przeprosin znacznie podniósłby porządny rabat na zakupy w fotoit.pl (nie to, że właśnie 580-tkę chcę kupić). Za tym rabatem szły by zakupy, za zakupami dobre opinie (mam nadzieję, chyba że firma chce się całkiem zakopać).

Pozdrawiam.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam do nich lekki żal, bo dość pilnie kupowałem 5D i na pytanie o problemy z FF/BF dowiedziałem się, że nowe serie nie mają takich kłopotów i ten jest dobry. Niestety okazało się, że nie był ....
    Od zakupu minęło już trochę czasu bo musiałem go używać już od 1 dnia więc teraz mam obowiązkową wizytę w serwisie i już się tego boję

K

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kirkris Zobacz posta
    Ja mam do nich lekki żal, bo dość pilnie kupowałem 5D i na pytanie o problemy z FF/BF dowiedziałem się, że nowe serie nie mają takich kłopotów i ten jest dobry. Niestety okazało się, że nie był ....

Fotoit jest specyficznym miejscem, jego ogromnym plusem jest to, że mają od ręki diabelnie dużo zabawek i mozna wszystko obmacac i przetestowac na miejscu - i jak mam ochotę na nowy obiektyw, to jade do nich - ale od sympatycznych panów z Fotoit [naprawde ich lubię :-) ] należy kupowac wtedy, kiedy wie się o danym sprzęcie jak najwięcej - za to niekoniecznie należy słuchać tego, co mówią, bo to są bardzo dobrzy sprzedawcy - i należy być tego świadomym...

tak więc zalecam partyjną czujność [cena z paragonem czy fakturą, gwarancja sklepowa czy producenta, zabieranie laptopa na testy [chyba, że kupuje sie coś niedrogiego]], a wtedy można spokojnie do nich jeździć
    [a mówię to, bo za pierwszym razem sama wykonałam nie do końca trafny zakup, ale cóż, frycowe się płaci, takie zycie :wink: ]

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Czytam ten wątek i jakoś nie rozumiem niektórych narzekających. Ja zawsze się pytam o wszystko co mnie interesuje zanim ruszę swoja dupę z kanapy do sklepu, dla mnie autor wątku jest sobie sam winien że się*nie zapytał. Powszechnie wiadomo że niektórzy handlują sprzętem np ściąganym z USA a tam już nie ma zwrotu. To generalnie jest zabawne chcę taniej kupić ale z polską gwarancją. Ludzie to jest logiczne że jak coś jest gdzieś*taniej to z jakiegoś powodu... wystarczy się przez tel zapytać z jakiego i człowiek unika rozczarowań
    Co do podawania terminów dostawy... co fotoit jest winien że dostawca mu nie wysłał na czas? Takie rzeczy się zdarzają. To lekka dziecinada sypanie gromów na sklep z tego powodu
    Co do cen. Kto ci każe tam kupować, gdzie indziej jest taniej tam kup!!! Nie sprawdziłeś innych cen przed zakupem sam jesteś sobie winien.

Żeby nie był ja o tej firmie ma 2 rozbieżne zdania. Kiedyś jak kupowałem 20D zaraz po premierze to zadzwoniłem do nich że mają*mi odłożyć i że będę po południu bo jadę po aparat z Gdyni. Jak dotarłem do warszawy to się okazało że właśnie mój aparat sprzedają jakiemuś innemu człowiekowi, na szczęście mu "wyrwałem" bo tak bym się*fatygował 350km na darmo. Kiedy indziej kupiłem u nich 85/1,8 w najniższej cenie na allegro. Innym razem zadzwoniłem z ulicy po obiektyw w czwartek przed 15 że koniecznie maja mi go wysłać w ten dzień bo muszę go odebrać*w piątek bo w sobotę wylatuje. Transakcja bez problemu. Kupowałem tam 4 razy, tylko za pierwszym razem trochę mnie zdenerwowali.
    Fakt obsługo średnio miła!!

Strona 22 z 38 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów