Wszedłem tutaj przez przypadek i też przez przypadek znam firme FotoIt. Wiem na pewno iż jest to firma godna zaufania.
Sam prowadze firme i wiem jacy upierdliwi potrafią być klienci. Z reguły unikam takich a nawet mówie im wprost jest sto innych prosze tam się kierować. Może jest sto innych firm ale też jest 1000 innych klientów.
Przypadek tego gościa co zaczął wątek jest kliniczny. Jak można być tak tępym żeby nie zrozumieć iż firma ma to i to do sprzedania w takiej i takiej cenie? Nie pasi ci ok w tył zwrot i szukaj dalej, pasuje ci kupujesz chyba proste nie? Chcesz napluć komuś w twarz ok idź do marketu tam pracują "niewolnicy" za pare złotych oplujesz ich to się ośmieje i jeszcze ci podziękuje.
Szanuj swoją godność ale też i godność innych bo to nie są roboty tylko ludzie i nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie ci naskakiwał żeby zarobić pare złotych.
Większość z tych co krytykują FOTOiT to cwaniaczki są na zasadzie - chce mieć cene jak w usa ale wszystkie papierki i gwarancje w canon Polska. A pewnie sklep ma was sponsorować i dopłacać do interesu. Ludzie czy się wy pozamienialiście się z osłem na głowy czy jak?
Z doświadczenia moge powiedzieć iż każda znana firma wczesniej czy później dorobi się takiego wątku jak na forum który z rzeczywistością nie ma nic wspólnego - i podaje w watpliwość sens istnienia takich wypowiedzi.
Czytam też na innych wątkach że ten o ów na allegro to złodziej i hochsztapler jest. Byłeś sprawdziłeś ? Masz jakieś dowody jeden z drugim? Jak nie masz to możesz nieźle beknąć z jakiegoś paragrafu jak się ktoś poczuje obrażony.
Nie róbcie syfu z tego forum , to jest polska specjalność zresztą. Ciekawe czy wy jesteście tacy super i uprzejmi dla swoich klientówi dajecie im gratisy i zniżki. Ceny też macie z kosmosu wzięte i doprowadziliście do tego że większość ludzi słysząc profi foto robi w tył zwrot i zadowala się fotkami z kompaktów. Sorry ale nigdy jeszcze nie spotkałem tak przemądrzałych i upierdliwych ludzi. Pozdro.