Strona 16 z 38 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoit.pl Zobacz posta
    Czekam na konkretne pytania ???

Admin FOTOit
    A ponad 14 tysięcy użytkowników tego forum w czasie tego oczekiwania buduje sobie odpowiednią opinię o Państwa sklepie, bo potrafią ze zrozumieniem przeczytać ten wątek i wyciągnąć odpowiednie wnioski ze stawianych zarzutów jak i zachowania niektórych "użytkowników" .
    To nie w interesie naszego forum czy użytkowników jest teraz przedstawiać Państwa firmie na tacy konkretną listę pytań czy zarzutów - wystarczy przeczytać ten wątek... albo dalej mieć nasze forum (co już zresztą słyszałem na własne uszy a teraz się potwierdza) głęboko gdzieś.
    Nie szkodzi - są inni sprzedawcy , nam nie zależy .
    Skoro interes się kręci dalej to po co się przejmować straconymi tysiącami potencjalnych kupujących .
    W skali 1-5 (im wyżej tym lepiej):
    dostępność - 4.5
    ceny - 4
    podejście do klienta - między 1 a 3 (zależy od szczęścia, pracownika na którego się trafiło, potrzeb itd itp)
    PR - 1

A teraz psikus - niech parę osób z Warszawy podjedzie do fotoit pod pozorem zakupu czegoś, napomknie coś o forum Canona (np że dany aparat ma takie a takie opinie na forum, albo wprost 'a dla forumowiczów Cann-Board jest jakaś zniżka?' ) i podsłucha (najlepiej nagra) co oni tam o nas poplotkują .

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    dostępność - 4.5
    Mało z krzesła nie spadłem.
    Dzwonie przed świętami z tydzień z zapytaniem czy posiadają w chwili obecnej osłonę przeciwsłoneczną do 85/1.8 USM i 300/4.0 L IS, słyszę w odpowiedzi, że nie, ale będzie po świętach, w okolicach 28 grudnia powinny być. Dzwonie 28 grudnia, pytam o to samo i słyszę, że nie mają będzie po Nowym Roku.

Jeszcze raz kpina.
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Potwierdzam informację podaną przez Sala.
    Gdzieś przy początku wątku przewinęli się użytkownicy "nieteraz" i "czerwiniak" - może ich też warto sprawdzić?

Pozdrowienia

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    Mało z krzesła nie spadłem.
    W sumie powinienem rozbić to na dwie kategorie. Chodziło mi o opinie (i sam się o tym przekonałem też) że jak już coś jest to możesz przebierać.

Cytat Zamieszczone przez maurycyj Zobacz posta
    Gdzieś przy początku wątku przewinęli się użytkownicy "nieteraz" i "czerwiniak" - może ich też warto sprawdzić?
    Chyba pudło.
    Fotoit i cyfron to stałe IP - DSL TPSA.
    "Czerwiniak" to zmienne IP astera, "nieteraz" to zmienne IP Neostrady.

Domyślnie Dla użytkowników forum CANONA

Wszyscy użytkownicy forum Canona kupując sprzęt w firmie FOTOit
    powołując się na tę wiadomość otrzymają rabat kwotowy lub kartę pamięci w prezencie do zakupionego aparatu

Z poważaniem
    Amin FOTOit

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoit.pl Zobacz posta
    Wszyscy użytkownicy forum Canona kupując sprzęt w firmie FOTOit
    powołując się na tę wiadomość otrzymają rabat kwotowy lub kartę pamięci w prezencie do zakupionego aparatu

Z poważaniem
    Amin FOTOit
    Sledze ten watek i posrod postow czasem troche pieniaczych ze strony "kupujacych" i nietrafionych ze strony "sklepu" daje sie znalezc konkretne zarzuty. Jako potencjalny klient bylbym zainteresowany KONKRETNYMI liczbami i KONKRETNYM bonusem.

JAKIEGO RZEDU RABAT KWOTOWY (co to jest za twor, tak wogole?) LUB JAKA KARTA?

Prawde mowiac tego typu sprawy to zamyka oficjalne oswiadczenie szefa firmy a nie deklaracje administratora.
    Ostatnio edytowane przez Obiektyw ; 30-12-2007 o 23:47
    ║ 50D i 30D + graty ║

Domyślnie info

Wysokość rabatu uzależniona jest od wartości sprzętu :
    wszelkie pytania o cenę z rabatem wysyłać na
    meila: biuro@fotoit.pl

pozdrawiam i zapraszam
    Admin FOTOit

andys73
    Guest

Domyślnie

Jestem nowym użytkownikiem tego forum, fotografującym od kilku, kilkunastu lat. Kupiłem wiele sprzętu w fotoit. Nigdy nie miałem z nim problemów. Nie zauważyłem również aby pracownicy sklepu dzielili klientów na "lepszych lub gorszych". Myślę, że wiele osób, które kupiło u nich sprzęt jest zadowolonych. Co do "wpadek" to zdarzają się one większości sklepów, firm i instytucji. Sądzę, że niejednokrotnie winy można się doszukiwać również po stronie kupujących. Mamy różne charaktery. Ja mam bardzo dobre doświadczenia z fotoit i pewnie kupię u nich jeszcze niejedną rzecz. Sądzę, że wielu forumowiczów postąpi podobnie. Co do samej firmy, przeprosiła kupującego i chciała "wyprostować" całą sytuację. Nie zawsze z pożądanym skutkiem. Sam ostatni post jest zachęcający i pozytywnym krokiem w kierunku forumowiczów i jednocześnie konsumentów. Wielkimi krokami zbliża się Nowy Rok, warto wykazać się wyrozumiałością i nie przenosić do roku 2008 niesnasek i nieporozumień. Wszystkim forumowiczom życzę szczęśliwego, obfitego w niepowtarzalne fotki Nowego Roku 2008.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andys73 Zobacz posta
    Sam ostatni post jest zachęcający i pozytywnym krokiem w kierunku forumowiczów i jednocześnie konsumentów.
    Szczerze mówiąc wolałbym by firma fotoit najpierw odniosła się do zarzutów że ktoś "od nich" (to samo statyczne IP) zalogował się na forum niby jako zadowolony klient.
    I to tylko jedna z kilku spraw które można by wyjaśnić.

A dopiero po wyjaśnieniach można łagodzić sytuację jakimiś ofertami specjalnymi.
    Bo tak to wygląda na próbę zamiecenia pod dywan, skupienia uwagi na bonusach i promocjach byle zatuszować negatywne efekty sprawy.

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta

A dopiero po wyjaśnieniach można łagodzić sytuację jakimiś ofertami specjalnymi.
    Bo tak to wygląda na próbę zamiecenia pod dywan, skupienia uwagi na bonusach i promocjach byle zatuszować negatywne efekty sprawy.
    Zgadzam się w 100% , tym bardziej, że pochwalna opinia znów od nowego użytkownika.
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Strona 16 z 38 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów