Pokaż wyniki od 1 do 10 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    Jest tu wielu fotografów ślubnych, może któryś napisze co sobie myśli o kliencie który godzinami negocjuje by otrzymał zdjęcia poniżej kosztów a wesele obsłużył za darmo. W sumie nie za darmo bo na weselu był a nic parze młodej nie dał, a mógł się najeść i napić. W sumie zdzierca bo nie dość że bawił się na weselu za darmo to jeszcze chce jakiś pieniędzy. Niewdzięcznik.

.
    miałem przypadek,że przyszły pan młody powiedział: ".. jak pan spusci 100zł to pana bierzemy, no bo jak to moze być że kamerzysta bierze mniej a ma tyle obróbki i montazu ..??..." powiedziałem krótko, że ja mam swój cennik i nawet 10zł mniej się nie da... Młodzi sie nie odezwali a termin przez innych zajęty. Ja zamiast upustów daje gratisy niespodzianki...

Sam natomiast kupuję raczej w jednym sklepie i się targuję... A targuję się do cen bliskich na rynku... Jeśli cena np za lampę u tipa np. na 580exII 1600 a u "mojego" sprzedawcy 1750 to trudno sie nie targować. Mam jednak świadomość ewentualnej reklamacji sklepowa vs CP więc proponuję cenę jak u TIPa i dostaję minimalnie wyższą i kupuję u "mojego"...Prosty normalny mechanizm...
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 28-12-2007 o 10:03

Uprawnienia umieszczania postów