Czy w przypadku L-ek (np. 70-200 2,8 L IS) mogą sie zdarzyć takie sytuacje, że
są wadliwe? Czy ktoś miał taki przypadek w FOTOit? Cena tego szkła nie jest niska, więc i jakośc powinna być ok. Ale może ktoś ma inne doświadczenia?
Czy w przypadku L-ek (np. 70-200 2,8 L IS) mogą sie zdarzyć takie sytuacje, że
są wadliwe? Czy ktoś miał taki przypadek w FOTOit? Cena tego szkła nie jest niska, więc i jakośc powinna być ok. Ale może ktoś ma inne doświadczenia?
No OK a dowód zakupu jakiś dają przy tych "niższych cenach" ? Czy gwarancja jest realizowanan przez nichZamieszczone przez Vitez
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Jak chcesz to ci dadzą. Gwarancja realizowana za ich pośrednictwem.Zamieszczone przez kami74
Choć raz dostałem gwarancję na firmowym kartoniku Canona :wink:
Zamiennik mojej 24-70 ma przyjechać w tym tygodniu
więc chętnie opowiem jak przebiegła wymiana w ramach gwarancji :rolleyes:
...
Czyli co? Tradycyjna, staropolska **** blada z 24-70 jak zwykle?Zamieszczone przez _ARTI_
![]()
![]()
nope,Zamieszczone przez mmsza
mój 24-70 jest szybki i ostry jak Chuck Norris ale
ma skazę na powłoce na przedniej soczewce.
Minimalna, widoczna tylko po uważnym wpatrzeniu się pod pewnym kątem i nie wychodząca na zdjęciach ale będąca w świadomości![]()
...
A ja mam blankiety eurogwarancji oraz paragony jako dowod zakupu.Zamieszczone przez mmsza
Nie wiem czy to wazne ale jak bylem w Stodole to dwoch gosci podchodzilo do nich (Fotoit) i oddawalo jakies szkielka Sigmy (kupowane wczesnie u nich) i w ramach takiej transakcji (przyjecie za nizsza od nowego szkla cene) po dolozeniu kilku setek kupowalo sobie nowe szkla. Mnie to zrazilo i poszedlem do innych. Nie chce kupowac juz "macanych" szkiel jako nowych!
PS
nie byly to Lki ale ... niesmak pozostal.
Pozdrawiam.
z pozdrowieniami "69"
Na pewno nowe, chcial/li oddac ta Sigme i doplacajac do nowego wziac cos "wyzej". Pytanie dodatkowe czlowieka z FOTOit (co zwrocilo moja uwage) czy oddajacy ma oryginalne pudelko ... odszedlem natychmiast.Zamieszczone przez KMV10
Czytajac watek o TIPach rowniez ktos z forum potwierdzil taka wersje. Nie mam nic przeciwko jesli ktos tam chce kupowac, kilka osob znajacych sie na rzeczy z forum poleca FOTOit! Mnie to zrazilo do tej firmy. Kupilem od gosci po 50tce z Lodzi (prowadza sklep od 1989roku) - nie na tzw. dorobku od roku czy trzech. Na razie jestem zadowolony (350D + KIT + 1Gb PRETEC = 3000pln gwarancja + polska instrukcja). Uwazalem za stosowne napisac - IMO wazne.
Pozdrawiam.
z pozdrowieniami "69"