brałem u nich 580ex jestem zadowolony z obsługi
brałem u nich 580ex jestem zadowolony z obsługi
Chyba zależy na co bo np na 350D to jest nie baaaaardzo tylko dosyć drogo.Zamieszczone przez Pikczer
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Sluchaj - w zyciu jest tak, ze nikt za darmo nic ci nie da. Jak ktos d..a, to kupi drogo. Kupilem tam duzo sprzetu i moi znajomi rowniez. Nie slyszalem aby ktos z nich przeplacil. A wprost przeciwnie - zawsze bylo troszke wyzej niz najtansze oferty na allegro. Trzeba sie targowac i tyle.Zamieszczone przez kami74
OK ja mówię o cenach jakie widnieją na ich strone. A jak się można targować to fajnie, będę wiedział na przyszłość
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ja kupowałem u nich Sigmę 70-300, byłem osobiście i widziałem jaki tam mają charmider.. Ciąge ludzi pełno i ciąge ktoś cos maca, o cos pyta, za coś płaci. Ale wydaje mi się że to dobra firma, budzą zaufanie.. Warto być osobicie..
Tylko jak ktoś się chce ostrzej potargować to radzę załatwiać z Bogusiem (właścicielem) - ma on decydujące zdanie na temat ceny.![]()
O dobrze wiedzieć. Jak będę zamawiał szkiełka to wywołam BogusiaZamieszczone przez mmsza
![]()
pucha i grucha
Nie Bogusia - tylko ich nowa sekretarkeZamieszczone przez Scream
![]()
Zamieszczone przez kami74
Hehe... bo ceny na stronie to sa takie jak fakture VAT potrzebujesz. Jesli prywatnie kupujesz to ceny bywaja sporo nizsze. Wystarczy zadzwonic i ponegocjowac.
Tylko kupno osobiste, firma moze i OK, ale ja zrobilem sobie 2 razy wycieczke do Warszawy z wadliwym obiektywem a moglem tego uniknac i jechac za pierwszym razem i nie kupowac wysylkowo.
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]