Pokaż wyniki od 51 do 60 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diabeł Zobacz posta
    Sal polecam ową lampę kupić u jednego z forumowiczów. Chyba najlepsza cena cena w kraju Gwarancja, paragon i cashback, szybko miło i sprawnie bez problemu. Ja za swoją zapłaciłem 1590 wtedy to było najtaniej na rynku teraz widzę że kolega ma te lampy po 1450.
    Wiesz - tyle to i ja wiem.
    Problem z tym, ze potrzebowalem lampe na swieta, a przegapilem jedna oferte spoza Wawy :-(
    Potem bylo juz za pozno na jakakolwiek pewna przesylke i zostaly firmy w Wawie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ogolnie z wypowiedzi tutaj wylania sie jeden niepokojacy stan - ludzie z Fotoit czesc sprzetu sprzedaja tak jak to powinno byc robione, a czesc - nie do konca.
    Zreszta teraz chocby patrzac na Allegro, mamy np. 3 razy 5D w roznych cenach - znowu czesc z cashbackiem, czesc nie.
    Podtrzymam swoja opinie - bede ich odradzal kazdemu kto chcialby u nich zrobic zakupy.
    W koncu nie chodzi o to, aby trafic akurat na dobry dzien sprzedajacego, 100% legalny towar, wszystkie papiery, gwarancje itd, tylko zeby kupic to co chcemy bez stresu, niedomowien i w dobrej cenie.
    A z tym jak widac u nich nie do konca dobrze...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    może prawie frontem ale trochę bokiem....i pewnie dużo zlaeży od samego klijenta.. ja zawsze byłem miły, uprzejmy i cierpliwy i zawsze było miło, uprzejmie i konkretnie ....
    Sorry, ale ja wiedzialem co chce, za ile chce i gdzie chce.
    Gorzej bylo ze ich oferta byla "zroznicowana" i nie do konca odpowiadala temu co przedstawiali telefonicznie i na Allegro...
    Byc moze to faktycznie moja wina, ze sie zbulwersowalem cala sytuacja (no bo klientowi nie wypada) i faktem ze stracilem 3h, coby uslyszec ze lamp "z cashbackiem" nie ma... *sigh*
    Ostatnio edytowane przez sal ; 21-12-2007 o 14:47 Powód: Automerged Doublepost
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uprawnienia umieszczania postów