Pokaż wyniki od 271 do 280 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Widok wątkowy

skrzypol
    Guest

Domyślnie

no i stało sie tak jak przewidywaliscie, pochwalilem dzien przed zachodem slonca i dzis moje zamówienie w fotoit.pl zostało anulowane a dokładniej:

Tak jak pisałem wcześniej złożyłem zamówienie na obiektyw 13 marca, ustaliłem termin realizacji 14 dni, cena była dobra więc myślę zaczekam, przed swietami tj 21 marca wysłałem zapytanie o termin wysyłki dostałem odpowiedz ze sa swieta i ciezko to okreslic - ok rozumiem

ale wyslalem kolejne maile dnia 26 marca i 27 marca z krotkim zapytaniem kiedy moge spodziewac sie wysylki - bez odpowiedzi z fotoit.pl

zatem dzis 28 marca wyslalem maila ze w zwiazku ze minely 2 tygodnie i nie moge uzysakc informacji nt realizacji rezygnuje z zamowienia,

i co otrzymalem maila z fotoit:

"Z całym szacunkiem na dziś mieliśmy otrzymać dla Pana obiektyw wczoraj zrezygnował Pan z zamówienia więc odwołałem zamówioną sigmę, ze względu na święta większość dostaw niestety się opużniła,"

nikt nie spojrzal na date ze wyslalem rezygnacje dzis a nie wczoraj, no i zbieg okolicznosci ze wlasnie dzis mial byc ale skoro ja napisalem to oni odmowili - niesamowite! przeciez wiadomo ze moglbym zaczekac dzien lub dwa jezeli mialbym stosowna informacje

na moja odpowiedz dlaczego nie mogli mnie poinformowac wczoraj - nie byloby sprawy otrzymalem odpowiedz:

to co mogę Panu zaproponować to wczoraj dostałem w rozliczeniu Canona 100 Macro 2,8 i idealnym stanie mogę ją Panu sprzedać za XXX zł,
    zdecydowanie lepszy obiektyw od sigmy zarówno optycznie jak i mechanicznie,

Oferta super tyle ze ja zamawialem szklo do Nikona a oferta jest do Canona wiec trafiona jak kula w plot

Przynaje obsługa była super jak zamawiałem ale okazała sie mizerna w momencie realizacji, na szczescie nie wplacalem im wczesniej kasy, wiec stracilem tylko 14 dni oczekujac na sprzet.

Mysle, ze teraz co niektorzy wyjadacze na tym forum docenia posty jednowatkowcow, bo tez moge byc one rzetelne i moge wniesc wiele do poruszanego tematu.

PS. Znalazlem inne oferty z interesujeacym mnie szklem, przy okazji zapytam czy ktos mial doswiadczenia z tymi sklepami:

www.fotozakupy.pl
    www.fotobis.net.pl
    Ostatnio edytowane przez skrzypol ; 28-03-2008 o 12:27

Uprawnienia umieszczania postów