Pokaż wyniki od 251 do 260 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Napisał Cichy:
    " Ja bym wstrzymał się z komentarzem do momentu otrzymania zamówionego sprzętu."
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Cichy, jak ktoś ma w stopce cennik sprzętu, to w takim wypadku powinien raczej siedzieć cicho i cieszyć się, że kopią w dupę konkurencji a nie jego.
    Takie moje nocne wynurzenia..
    W sumie to ocena transakacji/sprzedajacego powinna byc raczej po zakonczeniu - czyli po otrzymaniu sprzetu a nie przed.
    Moze "wartosc dodana" dla Cichego to sprawdzanie sprzetu (np. BF/FF dla obiektywow) przed wyslaniem - z tego co zauwazylem to wiele osob chwali Cichego za to.
    Jak np. kupilem u Towersa body i od poczatku do konca wszystko jest OK - np. towar tak zapakowany/zabezpieczony "na podroz" ze myslalem iz w pudle wew. jest nie jedno a trzy body :-) (ja oceniam po zakonczonej transakcji).
    Kiedys jak zamowilem poprzednie body w jednym ze sklepow internetowych - to zapakowanie polegalo tylko na owinieciu folia przezorczysta kartonu oryginalnego !!! - a wiadomo jak "obchodza" sie z towarami firmy kurierskie (ja widzialem to w przeladowni towaru - o zgroza - w ogole nie zwracaja uwagi aby przeladowywac w miare ostroznie) - z drugiej strony dobry to jest test "wytrzymalosciowy" dla np. body :-)
    Ostatnio edytowane przez marekk_ok ; 15-03-2008 o 10:07
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Uprawnienia umieszczania postów