W sumie to ocena transakacji/sprzedajacego powinna byc raczej po zakonczeniu - czyli po otrzymaniu sprzetu a nie przed.Napisał Cichy:
" Ja bym wstrzymał się z komentarzem do momentu otrzymania zamówionego sprzętu."
Moze "wartosc dodana" dla Cichego to sprawdzanie sprzetu (np. BF/FF dla obiektywow) przed wyslaniem - z tego co zauwazylem to wiele osob chwali Cichego za to.
Jak np. kupilem u Towersa body i od poczatku do konca wszystko jest OK - np. towar tak zapakowany/zabezpieczony "na podroz" ze myslalem iz w pudle wew. jest nie jedno a trzy body :-) (ja oceniam po zakonczonej transakcji).
Kiedys jak zamowilem poprzednie body w jednym ze sklepow internetowych - to zapakowanie polegalo tylko na owinieciu folia przezorczysta kartonu oryginalnego !!! - a wiadomo jak "obchodza" sie z towarami firmy kurierskie (ja widzialem to w przeladowni towaru - o zgroza - w ogole nie zwracaja uwagi aby przeladowywac w miare ostroznie) - z drugiej strony dobry to jest test "wytrzymalosciowy" dla np. body :-)