Ej blizzard2 nie pomieszało ci się coś?? Bo mnie sie zdaje że jednak tak! Masz coś do ludzi którzy pracują w markecie?? Wydaje mi się ze bez nich nie zrobił byś w nim zakupów w ogóle jak można tak pisać o ludziach którzy zarabiają marnie. Podejrzewam że jak byś napluł komuś z pracowników marketu w twarz to ten roześmiał by się tylko wyp***** by ci w ryj tak że byś na chirurgii szczękowej wylądował. Piszesz też coś o godności innych właśnie pokazałeś tym postem jak szanujesz innych ludzi i ich godność.Chcesz napluć komuś w twarz ok idź do marketu tam pracują "niewolnicy" za pare złotych oplujesz ich to się ośmieje i jeszcze ci podziękuje.
Szanuj swoją godność ale też i godność innych bo to nie są roboty tylko ludzie i nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie ci naskakiwał żeby zarobić pare złotych.
BTW Zraziłem sie do tej firmy po tym wątku nie kupie u nich nigdy żadnego sprzętu choćby mieli najtaniejJest dokładnie tak jak napisał Vitez to takie mydlenie oczu tymi kartami i rabatem, żeby załagodzić sprawę.
IMHO rzeczywiście chyba trzeba zamknąć ten wątek bo znów powyskakuje mnóstwo kolesi z dorobkiem 1 postowym......