Chcesz napluć komuś w twarz ok idź do marketu tam pracują "niewolnicy" za pare złotych oplujesz ich to się ośmieje i jeszcze ci podziękuje.
Szanuj swoją godność ale też i godność innych bo to nie są roboty tylko ludzie i nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie ci naskakiwał żeby zarobić pare złotych.
Ej blizzard2 nie pomieszało ci się coś?? Bo mnie sie zdaje że jednak tak! Masz coś do ludzi którzy pracują w markecie?? Wydaje mi się ze bez nich nie zrobił byś w nim zakupów w ogóle jak można tak pisać o ludziach którzy zarabiają marnie. Podejrzewam że jak byś napluł komuś z pracowników marketu w twarz to ten roześmiał by się tylko wyp***** by ci w ryj tak że byś na chirurgii szczękowej wylądował. Piszesz też coś o godności innych właśnie pokazałeś tym postem jak szanujesz innych ludzi i ich godność.

BTW Zraziłem sie do tej firmy po tym wątku nie kupie u nich nigdy żadnego sprzętu choćby mieli najtaniej Jest dokładnie tak jak napisał Vitez to takie mydlenie oczu tymi kartami i rabatem, żeby załagodzić sprawę.

IMHO rzeczywiście chyba trzeba zamknąć ten wątek bo znów powyskakuje mnóstwo kolesi z dorobkiem 1 postowym......