Jak kupowałem 17-40 u Beaty Suskiej w Łomiankach i wybierałem sobie z dwóch egzemplarzy u nich przy komputerze (był to kwiecień/maj br.) to jakiś Pan odbierał zamówienie na pokaźną sumkę (ponad 30 000 PLN) i został zapytany o dane do faktury i usłyszałem wtedy FotoIT, ul Czerniakowska - no i byłem lekko zdziwionyNa podstawie tego napisałem to, że może u nich się zaopatrują.
Notabene jak dzwoniłem w zeszłym miesiącu do Łomianek to dziwnym trafem Pan (mąż - właściciel) poinformował mnie, że sklep FotoIT posiada 40D (chciałem się dowiedzieć w Łomiankach ceny) i to jest chyba najtańszy sklep w Warszawie, który ma 40DWięc dziwnym trafem z Łomianek zostałem zaproszony do FotoITu, więc skojarzyłem fakt, że to zamówienie wtedy jak kupowałem 17-40/4.0 co ten Pan odbierał nie jest przypadkiem i zwyczajnie kupują u BEA-Błysk
![]()
Zgadzam się Marku, że jak chcą to dadzą, jak nie to nie. I w sumie 100zł w sumie jest taką przyjemną kwotą jak na body, bo zawsze mam już 100zł w kieszeni i na coś tam je mogę wydać![]()
Jednak czasami kupując zestaw od ręki za XXXXX PLN taka kwota jest już dziwna na tle tej kwoty. Ale zgadzam się, oni też muszą zarobić i jakby ich rozumiem. Jednak stwierdzenie, że klient, który gada o zniżce to biedny klient to dla mnie przegięcie. Wykładając XXXXX PLN no wiadomo, że jakby zostało trochę pieniędzy to człowiek by się ucieszył. I mówiąc na myśli, że w niektórych wypadkach mógłby to być większy rabat nie miałem na myśli tak jak mi to przypisał jeden z użytkowników oddania sprzętu za 100zł, albo za darmo.