himi - ja z różnych źródeł wiem, że FotoIT kilka razy przynajmniej zaopatrywał się u Beaty Suskiej (BEA-Błysk) w Łomiankach, która sprowadza sprzęt i sprzedawała go w konkurencyjnej dla FotoITu cenie![]()
Aczkolwiek FotoIT zaczął mnie drażnić ciągłym brakiem towaru.
Szanowni koledzy w związku z odpowiedzią, nie, ale to co zaproponował mi FotoIT to zwykły CASHBACK, który jest dodawany do każdego BODY. A z ich strony wyglądało to tak, że oni mi dadzą zniżkę 100zł, a sprzęt bez cachbacku.
No mniej jednak nie liczyłem tak jak kolega mówi wyżej (który chyba nie ma okularów), że ktoś mi sprzęt za 4000zł da za 100zł, tylko z racji, że 40D było jednym z kilku zakupów jakie u nich planowałem to liczyłem na lekki rabat, jaki dali mi przy 30D (też to było chyba około 150-200zł - nie pamiętam).
Nie mniej jednak u Beaty Suskiej (BEA-Błysk) bez problemowo końcówkę kwoty, która miałem zapłacić za obiektyw czyli 75zł, było potraktowane jako gratis od firmy z uśmiechem
Cichy - ja u nich kupowałem wiele rzeczy i to w miarę krótkich odstępach czasu, miesiąc, czasami dwa. Nie potrzebuje u nich kupować codziennie czegoś. I jak kupowałem rzeczywiście na bieżąco, to panowie z FotoITu mnie kojarzyli.
FotoIT po ich zniżce zapłaciłbym 3899zł, a w Poznaniu body NOWE można mieć za 3600zł, ale cóż, tu jest Warszawa, tu są drogie czynsze. Nie mniej jednak nie to, że nie lubie FotoITu, albo jestem w konkurencji. Ale przyznaje koledze któremuś powyżej rację 100zł na samym body to duży rabat, ale można kupić je niestety taniej, tylko, że w innym mieścieI jakby nie czepiam się że te 100zł mało, bo w sumie przyjemny prezent od firmy, tylko, że to miało wyglądać tak 3899zł (normalna cena 3999zł) i bez cachbacku (wartość 270zł).