Cześć, pomijając sknocony wbjak Wam się podoba jedna buzia poza płaszczyzną ostrości?
Cześć, pomijając sknocony wbjak Wam się podoba jedna buzia poza płaszczyzną ostrości?
Pzdr, Piotr
IMHO byłoby zdecydowanie lepiej gdyby wszyskie pary oczu były w GO, ale to tylko moje zdanie.
Kompletnie się nie podoba, jak ma być nieostre to jako drugi plan, w tym wypadku głównym motywem są dwie twarze i moim zdaniem ostrość powinna obejmować obie, szczególnie że ta nieostra przez to że jest większa przytłacza, zresztą kompozycja tego zdjęcia jest do bani.
CMEHA - reszta to upgrade
Ostatnio edytowane przez popi1612 ; 10-01-2013 o 17:01
Pzdr, Piotr
Nie wyglada to dobrze, w tym przypadku płytka GO tylko zakłóca odbiór tej fotki. Dodatkowo obróbka oczu aż boli. Przesadziles. Podsumowując - do korekty, zrób inne ujęcie i nie zawsze płytka GO to znaczy ładnie.
Głowy wciśnięte w róg, z lewej łokięć wychodzący z głowy, pustka na dole, ucięte głowy. Przy portrecie widziałbym cały owal twarzy z kawałkiem tułowia i jakieś tło. To jest oczywiście takie tam amatora :-?
CMEHA - reszta to upgrade
Ja tak trochę obok tematu: czy tylko ja mam wrażenie, że większa głowa "lewituje"![]()
Masz na myśli pewnie specyficzne rozmycie wokół "lewitującej" głowy?
--- Kolejny post ---
No dobra, a to? Od razu zaznaczam: proszę nie czepiać się ręki wystającej z lewej strony bo focia była spontaniczna...
Aha, nie mogę znaleźć surowego pliku także jakość gorsza; jpg, już wyostrzany, był ponownie poddany pomniejszeniu i ponownemu wyostrzeniu.
Ostatnio edytowane przez popi1612 ; 10-01-2013 o 21:39
Pzdr, Piotr
I może jeszcze moja ulubiona "szczeżuja"
Już widzę wady ale poczekam na Was...
Pzdr, Piotr
To się doczekałem![]()
Pzdr, Piotr