shutterstock.com
imagia.com
Tak - chętnie kupiłbym / sprzedał zdjęcia
Nie - nie interesuje mnie to
Kupuje i sprzedaje zdjęcia poza internetem
shutterstock.com
imagia.com
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Czenu nie?
Pomysł bomba, tym bardziej że mieszkam niedaleko Cumbrii, gdzie można znaleźć naprawdę niezłe tematy na "pocztówki", które potencjalnie mogłyby się komuś spodobać... jakoś nigdy nie miałem okazji zainteresować się tego typu tematem; teraz wątek dał mi do myślenia... a i sam na pustej ścianie widziałbym jakieś zgrabne A4! dzięki!
ja tez jestem bardzo za![]()
Pomysł przedni i potrzebny jestem na tak !!!
W koncu "ludzie foca" nie tylko dla siebie jesli ktoś kupi bo mu sie podoba...
super motywacja do dalszej pracy dla autora
Good idea, Tylko proszę niech ktoś nim wstawi fotkę na "stock" dobrze to przemyśli. Obawiam się że na początek wszyscy wsadza tam wszystko co mają bo może ktoś.... obejrzy i kupi. I tak wspaniały pomysł upadnie.
Propozycję mam taką: najpierw solidna ankieta o sprzedajacym + sample
potem poczekalnia i powiedzmy po 200 wyswietleniach z poczekalni wjazd na aukcję. Moze w ten sposób uda się nie zapchać tego chłamem. A może rejestracja płatna na poczatek pow. 200 PLN/ rok. Kupujesz miejsce i się wystawiasz. Wtedy nikogo nie bedzie obchodzila jakość ani w pewnym sensie treść. I wszyscy będą zadowoleni bez jęczenia
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamieszczone przez Theoo
troche przesadziles z tymi 200 zl
Theoo jakbys sprzedawal fotke, to ile bys za nia chcial PLN? :smile:
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Bardzo sluszna uwaga. Hazan (czytasz to jeszcze? ;-)): "luzne" zasady wystawiania zdjec na takim forum to najlepsza droga do zrobienia z niego kolejnego plfoto gdzie nikt przy zdrowych zmyslach nie zajrzy - a nie prawdziwego stocka. Moze nie od razu 200PLN na dzien dobry ;-) ale selekcja ostra. Cholernie ostra. Tak, ze moze ze 20 forumowiczow ja przejdzie.Zamieszczone przez Theoo
A tych 20 da po 5 zdjęćZamieszczone przez muflon
To dla kogo to byłoby ?![]()
Zamieszczone przez Drozdi
Moze tak: Trochę zdjeć poszło w świat z PA i bez. Ceny różne od 400 ZET do 2500 USD. To ostatnie to prawie przypadek. Zgadałem się z gościem w samolocie wysłałem mu kilka próbek. Cene rzuciłem ot tak z glowy.I. ... poszło na scianę. Koszt wydruku to prawie 800 zet/ 3 pełne próbki i 4 oryginał wysłany/
MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!