Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Statystyki zabawy CTJ/GTJ - 2012

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Statystyki zabawy CTJ/GTJ - 2012

hehe, no niezłe podsumowanie.
    gratuluję koledze Mamrotowi!
    jest rzeczywiście niepokonany.
    ja jestem 14. (dobrze, że nie 13.). :wink:

ciekaw jestem, czy podsumowanie zrobiłeś ręcznie, czy zatrudniłeś jakiś skrypt w cobolu/fortranie na RS/6000.

można by dodać jeszcze analizę średniego czasu potrzebnego na odgadnięcie zagadki (w sekundach lub postach) dla każdego autora oraz stosunek liczby postów ctj/gts do pozostałych dla każdego zawodnika - wyjdzie wtedy, kto tu jest głównym zagadkowiczem, a kto tylko przy okazji.
    pozdro.,
    m.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Statystyki zabawy CTJ/GTJ - 2012

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    gratuluję koledze Mamrotowi!
    bana mu?

ciekaw jestem, czy podsumowanie zrobiłeś ręcznie, czy zatrudniłeś jakiś skrypt w cobolu/fortranie na RS/6000.
    vBulletin dziala na MySQL-u. a ja na codzien robie, co prawda w monetDB, ale to nieodmiennie jest zgodne z jakims tam SQL-em
    wyniki zrobil Vitez, de facto, bo ja nie mam bezposredniego dostepu do bazy danych...

można by dodać jeszcze analizę średniego czasu potrzebnego na odgadnięcie zagadki (w sekundach lub postach) dla każdego autora oraz stosunek liczby postów ctj/gts do pozostałych dla każdego zawodnika - wyjdzie wtedy, kto tu jest głównym zagadkowiczem, a kto tylko przy okazji.
    na ile wykminilem tabele vBulletina, wszystkie te informacje da sie dosc latwo wyciagnac, ewentualnie troche wiecej zabawy moze byc przy liczeniu czasow, bo nie wiem na ile MySQL sobie radzie z algebra tego typu danych. ale jakby co mam swoj Apache Pig, to na plikach tekstowych to wyrzezbie
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów