Bo 5 to więcej niż 4Zamieszczone przez Drozdi
Jak mam mozliwość zasilania błyskograta pięcioma ogniwami, to dlaczego mam sie ograniczac do czterech ?
Jak narazie mam accu w kompletach po 4 szt a piąte koło u wozu lata luzem??:
Bo 5 to więcej niż 4Zamieszczone przez Drozdi
Jak mam mozliwość zasilania błyskograta pięcioma ogniwami, to dlaczego mam sie ograniczac do czterech ?
Jak narazie mam accu w kompletach po 4 szt a piąte koło u wozu lata luzem??:
No okiZamieszczone przez szymony
Ale sam musisz przyznac, ze Twoj błyskograt ma zapotrzbowanie na niestandardowa ilosc baterii. Przykladem sa pudelka (na 4, 6 lub 8 baterii).
Sluszne spostrzezenieZamieszczone przez szymony
![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ma jak najbardziej standartowe zapotrzebowanie. Działa zarówno na 4 jak i 5 ogniwach. ;-)Zamieszczone przez Drozdi
Drozdi, ten twój wynalazek to normalnie jak ze Star Treka, hurtownię baterii można otwierać :-) Ale fakt, że jestem w stanie sobie wyobrazić sytuacje w których to może się przydać.
Apropos Conrada: http://www.conrad.pl/glowna.php?art=250252&back=serch
ktos z warszawy bral by od TOMASZ1972 ?? mozna by sie zgrac i jedna paczka zamowic
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
w sumie szło by coś pokombinować, jak ze smyczkami...Zamieszczone przez tadek
PS. ale jutro mnie nie ma - zajrzę tu dopiero najwcześniej w niedziele w popołudniu...![]()
Szybciej się ładuje, testów na ilość nie robiłem. Jak zwalnia wymieniam accu.
o pudelkach mialo byc
warszawka sie pisze???
czy kazdy na wlasna reke
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Właśnie odebrałem pudełka sztuk 10 od Tomasza1972 - powiem krótko: zapakowane to zostało tak, że żadna poczta, nawet polska, nie miała w tym starciu szans. Przynajmniej dopóki na etacie niszczarza przesyłek nie pracuje Chuck Norris
Dzięki! :cool: