Chełmno
Chełmno
Wadowice?
A ja na Chodzież
Bytów?
Chociaż tam zupełnie inna nawierzchnia, ale ta sama firma robiła![]()
w sumie jestem w pracy, więc nie mam dosatępu do swoich fotek i nie mogę wstawić a już zagadka chyba rozwiązana przez pykaman, tak to Chełmno i rynek, zdjęcie było zrobione w listopadzie chyba, rynek i ratusz w remoncie, kto chodził po rynku to pamięta ,,podłogę,, - bo ona chyba była najbardziej charakterystyczna to zgadnie, wklejam link z netu z widocznymi fragmentami rynkowego podłoża
Chełmno nad Wisłą - Rynek
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Hmm, ca to ci heca, bo trop mnie wczoraj doprowadził właśnie do Chełmna. Jednak architektura nawierzchni rynku wydała mi się zupełnie inna, niż ze zdjęcia, więc poniosło mnie gdzie indziej i... podobnie jak mamrot dotarłem potem do Kielc. Byłem nawet pewien, że wygrał zagadkę.
fotokor1, czyli dla jasności: Twoja fotka to kosta na rynku po remoncie, czy przed remontem?
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
w zasadzie przed remontem i po remoncie wygląda tak samo, tylko została odnowiona ale wzorek zachowany
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Układ ten sam, ale przed remontem w miejscu płyt były "kocie łby" i to mnie zmyliło.
Wygląda na to, że mnie też![]()
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”