OK, dzieki za info. zamawiam z Hameryki tego Sof Boksa. i przy okazji Omnibounce, bo mi sie w funduszach zmiesci
Nie lepiej poczekać do soboty ? może ktoś będzie miał ze sobą soft boxa i sam sprawdzisz jak działa ?Zamieszczone przez akustyk
No i zamówiłem. Zobaczymy jak szybko dotrze...
ja zamówiłem od niego szybka wysyłka z Polski, używam i jestem zadowolonyZamieszczone przez Loram
nad jednym musze popracowac w szczegolnyhc przypadkach sam zjeżdża z lampy. Musze pokombinowac z czym s co będzie mi na 100% trzymac jakiś rzep czy przyklejona guma.
a co powiecie o tym Omni Bounce ?
Tani, ale nie wiem czy sie oplaca?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
to chyba to samo co to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85540188Zamieszczone przez Drozdi
w sumie, to to co moze sie roznic od oryginalu to tlumienie swiatla i ew. kolor.
miedzy 65zl a 80zl (u tego goscia z USA) to juz nie jest duza roznica i z punktu widzenia kraju nad Odra chyba bym juz nie oszczedzal![]()
A co koledzy bardziej polecają do kościła (dużego, wysokiego) na ślub - stofena czy pocket bouncera ? Na palnik 420 EX. Co da lepszy efekt przy cimnym szkle ?
Canon 4ever
Softboxa. Bouncery maja lepsza wydajnosc gdy swiatlo przez nie rozproszone (nie walisz nimi na wprost) odbija sie od czegos, czyli do pomieszczen, niskich sufitow itp. W otwartych przestrzeniach czy duzych pomieszczeniach lepiej walic na wprost i zmiekczac.Zamieszczone przez architect
Ja stawiam na Promax ew. Ultrasoft.
O obiektywach wiem prawie wszystko