Jak wykombinujesz, to daj znaćZamieszczone przez fredi
![]()
Jak wykombinujesz, to daj znaćZamieszczone przez fredi
![]()
Asterix wielkie ukłony. Super ksiązka. Jka bedziesz miał inne to dawaj linka.
Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl
nie rob ze mnie max pirata
jedyna i ostatnia... no moze jeszcze cos starego zeskanuje - jakis unikat
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Asterix dzięki za poświęcenie się w skanowaniu tego "białego kruka"
jakieś D + sporo zapału
Wielkie dzięki za książkę!!!
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Zamieszczone przez Robson01
ludzie upadli na glowe z ta cena, ksiazka bynajmniej w polowie nie jest taka jak sie spodziewalem. W zasadzie od roku bawie sie w studiu i wiadomosci z niej marginalnie mi sie przydaly. Moze odrobine usystematyzowaly wiedze, ktora sam zdobylem na drodze eksperymentow. Spodziewalem sie jednak czegos bardziej hmm technicznego.
Roger
Marcin "Roger" Pojałowski
GG: 27797
Pamiętaj, że coś (w tym przypadku książka) jest tyle warte ile ktoś jest gotów za to zapłacić. Dodatkowym bodźcem jest fakt, że ostatnie wydanie tej książki miało miejsce bodajże w 1993 roku i nie planuje się wznowień.Zamieszczone przez Rogeros
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Pamietam, pamietam tyle ze ta ksiazka nie jest warta nawet 100zl.Zamieszczone przez Robson01
Ciekaw jestem czego spodziewal sie po niej kupujacy ? W zasadzie
pozycja okreslilbym raczej kierowana jest do amatora fotografi
studyjnej. Juz srednio zaawansowany swiadomy fotograf niewiele
z niej wyniesie.
Roger
Marcin "Roger" Pojałowski
GG: 27797
ale trzeba Rogeros pamiętać że mimo wszystko jeśli ludzie dają za nią 350 i więcej złotych to widocznie ma w sobie to coś. W innym wypadku 10 lat temu zorientowaliby się że książka jest warta <100 i nikt by teraz jej za te faktycznie absurdalne pieniądze nie kupił.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
a ja mam jedno pytanie książka drukuje się dziwnie nie mogę jej posegregować do wydruku HELP ?!?!