Kiedyś szlifowałem temat ponownego wydania książki - jest to jak najbardziej do zrobienia już przy 100 szt zamówienia - nawet myślałem by to zrobić, rozmawiałem z wydawcą - jedno jest pewne - to jest do zrobienia ...
Kiedyś szlifowałem temat ponownego wydania książki - jest to jak najbardziej do zrobienia już przy 100 szt zamówienia - nawet myślałem by to zrobić, rozmawiałem z wydawcą - jedno jest pewne - to jest do zrobienia ...
Analog i cyfra
Pozostaje kwestia praw autorskich...Zamieszczone przez DarekSzu
Wydawca pewnie ze sie znajdzie... ale czy (i za ile) obecny posiadacz praw autorskich (autor? poprzedni wydawca?) do tej ksiazki to osobna kwestia.
DarekSzu, jak mniemam rozmawiał z wydawcą ostatniego nakładu, więc kwestia praw autorskich itp. itd. odpada.Zamieszczone przez Vitez
Istnieje jeszcze szansa dorwania tej ksiazki w formacie pdf ?
Mam to. Zajmuje 100MB. Masz jakiś serwer??
Jest szansa znaleźć jakieś inne książki tego typu w PDFach? Sprowadzanie pozycji zza Oceanu w cenie małego obiektywu to lekka przesada... Wiecie może, czy książki podobne do tej Freemana krążą gdzieś po sieci?
czy ktoś łaskawy może wrzucić wersje 300 MB na ftp?
ftp.isonet.pl
l: ftp_freeman
p: freeman
pozdrówka, i dzieki,
jakby co to udostępnie też dla innych zainteresowanych
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
miałem gdzieś 300 w domu, jak zlokalizuję to wam wrzucę
"file not found"
swoją drogą to chciałbym kiedyś przeczytać "o fotografowaniu" edit:mroczka, ale tej też nie można nigdzie dostać...
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 31-08-2007 o 14:59
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...