Czy PocketWizardem można ją sterować?
Czy PocketWizardem można ją sterować?
witam,
czy ktoś z Was używa 580 + 600. Mam 580 i muszę kupić drugą lampkę będę używał 2 równocześnie w trybie master itd. Pytanie czy to ma sens, czy lepiej kupić drugą 580 ?
"Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa."
Dziala
5DIII, EOS R, 15-35L IS RF, 24-70L II, 50L, 85L1.2 RF, 135A, 600EX-RT, 430EX III-RT, PRO-1, Eizo CG243W
500px
Upewnijcie mnie. Majac 3 lampy 600ex-rt,bede mogl z lampy 600ex-rt na aparacie wyzwalac radiowo pozostale dwie. Tak? Drugie pytanie. Jaka jest tansza alternatywa na wyzwalanie radiowe i dwie mocne lampy? - ktore lampy YN i piloty beda niezawodne i beda dzialaly w hss. Dziekuje![]()
Skasowali mi ;(
Ciekawe czy taki klon będzie w pełni kompatybilny, bo pewnie cenowo wystartuje atrakcyjniej niż oryginał...
New Yongnuo triggers & flashes “fully compatible” with Canon RT system | Lighting Rumours
.
Witam, podłączę sie pod temat. Jak ustawić aparat żeby ta lampa mi doświetlała a nie przełączałą aparat w tryb normalnej pracy lampy błyskowej kiedy na lampie ustawiam synchronizację z drugą zasłoną. W tej chwili w trybie Program, po włączeniu na lampie tego trybu nic nie zmienia. Zależy mi na tym, aby aparat z lampą naświetlał prawidłowo światło zastane jakby nie miał lampy ale doświetlał lampą przód dodatkowo. Udaje sie to robić tylko w trybie preselekcji czasu albo przysłony ale i tak wtedy robi tylko na pierwszą zasłonę. Ustawienia w aparacie i w lampie sa na 2 zasłonę. lampa 600EX + 5D