Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Marketing Nikona kontra Canon

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Ba,z serwisem Sony też pewnie nie miał do czynienia
    ech... no dobra, moze ja przesadzam i facet faktycznie nie mial wiary w Canona. ale argumentacja o psuciu nieodmiennie mi przywodzi na mysl przewalki z serwisem. i ta argumentacja o lepszosci Nikona mocno w tym momencie cierpi.

inna kwestia, ze mnie bardzo dziwi, ze ludzie jako budzetowa lustrzanke amatorska kupuja 350D, kiedy na rynku jest D50. przepraszam, ale nie potrafie tego pojac, poza tymi osobami, ktore bedac faktycznie jakimis tam semi-pro maja kieszen amatorska (bo w koncu zyjemy w raju, w ktorym stosunek cena towaru/wyplata przewyzsza kilkukrotnie inne kraje swiata)
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    inna kwestia, ze mnie bardzo dziwi, ze ludzie jako budzetowa lustrzanke amatorska kupuja 350D, kiedy na rynku jest D50. przepraszam, ale nie potrafie tego pojac
    Canon ma system, lepszy serwis, m42, duzo taniego sprzetu na allegro i marke wyrobiona 300D. Nikon przespal moment. Dwa lata panowania 300D nie da sie odrobic reklamami i taka sobie puszka ze stara matryca. Jak juz pisalem marka "bo kolega mial i sobie chwalil" jest czasami duzo wazniejsza jak super hiper parametry na papierze i zolte sciany w kazdym sklepie.

Ja tez kupilem plastixa 300D "bo kolega ma", mimo ze usilnie mi "jeden taki nawiedzony" wciskal w sklepie D70, "supirior quality", "pro" i reszte gadki szmatki pro nikoniarskiej. To ze D70 w lapie lezal lepiej, czarny byl, kolka mial, przyciskow w brud, kreski w wizjerze i migawka mi lepiej lezala jak trzask 300D nie mialo znaczenia...

No i 350'tka ma 8mpix a nie 6...
    ...i mamy ladniejsze kolory na forum i lepiej czytac nasze jak slepnac u nich
    ...

Uprawnienia umieszczania postów