Pokaż wyniki od 51 do 60 z 116

Wątek: Marketing Nikona kontra Canon

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scream
    Za to na Odrzańskiej to obsługa mnie nieco zniechęciła, traktowali mnie bardziej jak natręta niż klienta. Być może trafiłem na takie sprzedawce, bo trzej inni, którzy byli w środku tylko sie patrzyli.
    No to właśnie wspominany przeze mnie foto master. Zaopatrzeni są dobrze ale podejście do klienta nieciekawe.

Edit:
    A to patrzenie to najbardziej irytuje. Wchodzę, dzień dobry - bez reakcji. Goście za ladą wyglądają na zajętych, coś układają, porządek w kasie, pokazują sobie jakieś sprzęty. Stoję sobie dalej. Nagle jeden patrzy na mnie, nic nie mówiąc. Ja nie wiem czy to już, czy mam mówić po co przyszedłem. Polara akurat kupowałem. To mówię jaki chciałem, średnica. Gość wyciaga, rzuca na ladę. Acha. To teraz płacić mam. Wychodzę, "do widzenia", bez reakcji.

Porażka. Niestety to jest najlepiej zaopatrzony sklep w mieście. Foto-raj z Grabiszyńskiej też ma ogromną ofertę, ale w większości na zamówienie. Niemniej jednak wolę tam kupować, przynajmniej sprzedawcy sympatyczni i się odzywają cokolwiek.
    Ostatnio edytowane przez piast9 ; 16-02-2006 o 21:34
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uprawnienia umieszczania postów