Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Jak wysłać paczkę kurierem?

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Odp: Jak wysłać paczkę kurierem?

Cytat Zamieszczone przez olek.tbg Zobacz posta
    Zanim zacząłem szukać sam nie spodziewałem się,ile ludzi może być z kurierów niezadowolonych.
    Ty tak na powaznie? A czego spodziewasz sie po opiniach w internecie? Jestes np. na tym forum i jeszcze tego nie dostrzegasz? Jesli na temat czegos pojawiaja sie glosy to sa to przewaznie glosy negatywne. Taka cecha ludzi - lubimy dzielic sie doswiadczeniami, zwlaszcza tymi zlymi. A gdy wszystko dziala lub jest sie z czegos zadowolonym malo kto zaklada watek "Nie mam problemow z X" ... Przypatrz sie ile jest u nas watkow "problemy" a ile "nie mam problemow" i wyciagnij wnioski na temat czerpania opinii z internetu
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 19-12-2012 o 13:48

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Ty tak na powaznie? A czego spodziewasz sie po opiniach w internecie? Jestes np. na tym forum i jeszcze tego nie dostrzegasz? Jesli na temat czegos pojawiaja sie glosy to sa to przewaznie glosy negatywne. Taka cecha ludzi - lubimy dzielic sie doswiadczeniami, zwlaszcza tymi zlymi. A gdy wszystko dziala lub jest sie z czegos zadowolonym malo kto zaklada watek "Nie mam problemow z X" ... Przypatrz sie ile jest u nas watkow "problemy" a ile "nie mam problemow" i wyciagnij wnioski na temat czerpania opinii z internetu
    Wiadomo,że wszystko trzeba brać z przymrużeniem oka
    Jednak jeśli pojawiają się komentarze negatywne, często i w dużych ilościach, to coś w tym jest
    5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez olek.tbg Zobacz posta
    Wiadomo,że wszystko trzeba brać z przymrużeniem oka
    Jednak jeśli pojawiają się komentarze negatywne, często i w dużych ilościach, to coś w tym jest
    Mi się jednak wydaje ze powinienes przestac zglebiac az tak bardzo temat, bo skonczy sie na tym ze paczki dowieziesz osobiscie
    Skup sie na cenie, reszta we wszystkich firmach kurierskich jest porownywalna.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów