No widzisz a ja głównie miałem problemy z tak tu chwalonym DHL-em. Więc może nie wytaczajmy takich dział bo to prowadzi donikąd.
Czacha - i to jest jak rozumiem powód dla którego mam nie korzystać z usług jednej z najbardziej bezproblemowych firm kurierskich (dla mnie) z jakimi się zetknąłem. Przy czym jak nawet czytam ten link to tam nie jest wszystko takie jednoznaczne i dobrze by było przeczytać umowy jakie kto zawierał, co podpisywał etc. Od takich sporów są sądy a nie fora internetowe i nie ma moim zdaniem sensu wyciągać czegoś takiego jako powód nie korzystania z usług firmy dla tzw. zwykłego kowalskiego.
I nie o to chodzi, że bronię tu UPS-a bo mi ta firma ni swat ni brat ale chodzi o to, że ktoś zwiedziony takimi zaklęciami wybierze np. DHL który tutaj został przedstawiony jako niemal święty, a którego kurier potraktował mnie w sposób karygodnie chamski i użytkowo dla zwykłego zjadacza chleba może to być znacznie bardziej dotkliwe niż wiadomość że jedna firma ma jakieś problemy w rozliczeniach z drugą.