mowiac krotko polska polityka to jest jedna wielka pomylka:-(
lece spac, dobranoc![]()
mowiac krotko polska polityka to jest jedna wielka pomylka:-(
lece spac, dobranoc![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
homo canonus fotograficus nikonofobus ledwo sapiens
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
O sobie piszesz?Zamieszczone przez Il fuoco
![]()
...
jak będę w Twoim wieku to zmienię ledwo sapiens na już prawie sapiensZamieszczone przez KuchateK
bez urazy oczywiście, mam nadzieję że tak samo z uśmiechem na twarzy przyjąłeś to co napisałem, jak ja to co Ty napisałeś![]()
"No ladnie sie nam pan tu przedstawil przed sluchaczami... milionami sluchaczy"Zamieszczone przez Il fuoco
![]()
to było boskieZamieszczone przez Vitez
ale był jeszcze jeden przekręt.
W RM była toczona zaciekła dyskusja nt. antysemityzmu.
W pewnym momencie zadzwoniła jakaś starsza pani i powiedziała:
ale ja jestem żydówką, nikomu nic złego nie zrobiłam, żyję dobrze, dlaczego mam słuchać antysemickich wypowiedzi [itp. itd.]
Ojciec Dyrektor Rydzyk [jak dla mnie co najwyżej Dyrektor, bo Ojcem to on żadnym nie jest] uprzejmie jej odpowiedział: Wszyscy Pani współczujemy.
Po czym studio rozłączyło rozmowę![]()
Tu jest potrzebna dezynfekcja, dezynsekcja i dezateryzacja. Trzy w jednym. Może coś by to dało!
i w ten sposob od zdjecia papieza z prezydentem naszego pieknego kraju i jego malzonka przeszlismy do radia Dyrektora. norma.
Norma? :-?Zamieszczone przez nastier
To może byśmy o laskach teraz pogadali?![]()
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0