Oczywiście że nie :-) ale jednak mamy taką damę to trzeba to uszanować . Jakoś nie słyszłem o takich krytykach dotyczących królowej angielskiej , chociaż do piękności nie należy.Zamieszczone przez KuchateK
Oczywiście że nie :-) ale jednak mamy taką damę to trzeba to uszanować . Jakoś nie słyszłem o takich krytykach dotyczących królowej angielskiej , chociaż do piękności nie należy.Zamieszczone przez KuchateK
No nie, naprawdę kolega myśli że tylko o urodę chodzi :-) ? Porównanie królowy angielskiej do naszej first - koń by się uśmiał...A z tą "damą" to bym nie przesadzał... :-)Zamieszczone przez Tomasz1972
Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
dama nie dama nie nam osądzać , taką reprezentacyjna ekipę społeczeństwo w większości wybrało . Prezdent ma w P, do powiedzenie tyle , co moj piesek . albo szczeknie albo nie . taka konstytucja :-( ALe będąc od politylki daleko , nie oceniam tych , w których wierza wyborcy :-) niech wierzą w kolejne kłamstwa kolejnej ekipy . Tym razem ekipy ojca rydzyka ........
Ja ICH nie wybierałem...Zamieszczone przez Tomasz1972
Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
ja też :-)Zamieszczone przez mirhon
ciut wieksza polowa niecalej polowy, to nie wiekszosc spoleczenstwa, lecz tych, ktorzy naiwnie wierzyli,ze polityczna alienacje, IMHO najwieksza chorobe naszej demoracji, uda sie wyleczyc starymi graczamiZamieszczone przez Tomasz1972
![]()
W jednym z ostatnich numerów Wprost znalazłem taki tekst:
"Piękno to cud nad cudami. Tylko ludzie płytcy nie oceniają po wyglądzie" - pisał w 1891 r. Oscar Wilde w "Portrecie Doriana Graya".
wow.. fajnie powiedziane (napisane)....Zamieszczone przez p13ka
S45 user