Hehe... Kiedys była na forum mowa o podpisach po nickiem ktore by charakteryzowaly danego uzytkownika. Proponuje Dominique - FACE LIFTER![]()
Hehe... Kiedys była na forum mowa o podpisach po nickiem ktore by charakteryzowaly danego uzytkownika. Proponuje Dominique - FACE LIFTER![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Mein Liebe Gott!
No nie zbyt ładnie sobie p. Kaczyńska wyszła.
znacie dowcip o 3ech encyklikach wydanych przez Benedykta XVI?
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Az tak to mi sie nie nudziZamieszczone przez -=Festyk=-
Dodalem za to maly rekwizyt
Wydaje mi sie, ze on po prostu nie ma odwagi spojrzec jej w oczyZamieszczone przez Błajo
![]()
Bez przesadyZamieszczone przez kami74
Na taki podpis to zdecydowanie bardziej zasluguje bonk a nie ja
![]()
na pierwszym zdjęciu to myślałem że ona mydło trzyma.. :P
Kwasniewscy postawili sobie willę w Wiśle, a Kaczorówna - tylko Łysica do niej pasuje !!!
Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D
Kaczorowa... Kaczorowna to corkaZamieszczone przez oszołom
Tez pewnie brzydka ;D
...
Ja jako stary *******a pozwolo sobie zapytac czy Panowie byliby takze tacy odwazni i kulturali, i tym wszystkim osobom inwektywy twarza w twarz by rzucili. IMHO dyskutowanie o urodzie lub jej braku nie przystoi.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Mamy taką pierwszą damę jakiego prezydenta większość wybrała. Co tu się dziwić ? A obraza pierwszej damy nie przystoi .
chyba nawet jakies paragrafy na to sa :PZamieszczone przez Tomasz1972
a ja zdania nie zmienie... nasi politycy sa odzwierciedleniem wiekszosci spoleczenstwa polskiego... niestety..
S45 user