Jaki pan, taki kram.
Jaki pan, taki kram.
ale kto na nich nie głosował może teraz narzekać i mówić co myśli
tzn może nie zawsze powinien, ale ma taką możliwość...
[moherowe berety panują nad światem]...
[OT]
to ostatnie "orędzie" do narodu mnie rozbroiło.
Lesiu zwołał jakąś tam część Narodu po to, żeby jej powiedzieć że wyborów nie będzie, PIS dalej będzie się męczył itp. Jak to ocenił jeden komentator w TVN24 - było to bardzo niefortunne posunięcie. Ogólnie jak dla mnie, znaczy to tyle, że w Polsce narazie nie będzie dobrze...
Nie żebym był jakiś czerwony i od tych z lewej strony, ale wiedziałem że z rządów PIS nic dobrego nie wyjdzie. Najbardziej podziwiam, ale jednocześnie żal mi jest ministra Ziobro. Przecież ten gość po tym, co usiłuje robić [i nawet czasem mu się udaje] z wymiarem sprawiedliwości i układami, nie ma zbyt "świetlistej" przyszłości. On działa jakby chciał zwrócić na siebie uwagę wszystkich "złych" Polski. Nie wróżę mu długiej kariery i spokojnego życia [albo odwrotnie - spokojnej kariery i długiego życia] chociaż byłoby świetnie gdyby wreszcie chociaż trochę posprzątał całe to bagno.
A Marcinkiewicz ? Lubię gościa ale wogóle mnie nie przekonuje. Wydaje mi się że gra na polecenie i trwa w tym swoim image'u "twardy ale cool".
Zobaczymy co będzie w Polsce. Ja się już niemogę doczekać najbliższych zawirowań na scenie:/
[/OT]
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
miał rozwiązać - dobrze.
nie rozwiązał - fatalnie.
Podkreślam tylko że lubię Ziobra i chciałbym go zobaczyć na tym samym stanowisku w przyszłym Rządzie gdyby taki powstał.
zapraszam do tego:
http://canon-board.info/showthread.php?t=8815
wątku, na dyskusje o rządach PIS itp etc.
nie bylo, nie jest i nie bedzie...Zamieszczone przez Il fuoco
nasza polska wogole na ma glowy do polityki, bylismy wysmiewani, popychani w UE i nadal tak jest, a to wszytko przez to ze polacy/politycy nie potrafia rzadzic. a co do kaczynskiego to powiem tylko ze przed wyborami nawciskal takich obietnic a guzik robi. to sa poprostu klamstwa
jestem ciekaw jak by bylo gdyby wybory wygral ten jego najwiekszy rywal ( kurde akurat teraz musialem zapomiec jak sie nazywal:-| )
ps: wywalilem takie kazanie a na polityce znam sie jak pol dup* za krzaka![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Prezydent to tylko funkcja reprezentatywna aczkolwiek ma też kilka możliwości dot. realnej władzy i powoływania osób na urzędy.
Niestety tym razem Lech zrobił to, co mu kazał brat...
mowiac krotko polska polityka to jest jedna wielka pomylka:-(
lece spac, dobranoc![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Zamieszczone przez FOTOGRAF
błąd. Będzie dobrze jak pomrą homo sovieticus polskiej polityki a Polacy zorientują się że można rządzić samemu bez patrzenia na Rosję.
ale kiedy to nastąpi?? heheObym dożył.
W jednym z ostatnich numerów Wprost znalazłem taki tekst:
"Piękno to cud nad cudami. Tylko ludzie płytcy nie oceniają po wyglądzie" - pisał w 1891 r. Oscar Wilde w "Portrecie Doriana Graya".
wow.. fajnie powiedziane (napisane)....Zamieszczone przez p13ka
S45 user