Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Hama traveller compact pro VS velbon df-60

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Hama traveller compact pro VS velbon df-60

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    No to nie naskoczę tylko wspomnę nieśmiało o 3pkt. regulaminu, który może i jest jakimś ewenementem na skalę całej cyberprzestrzeni - jednak część userów zdąrzyła się do niego (owego punktu) przyzwyczaić
    zdążyła

pkt 3 Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi).(Z uwagi na ograniczenia techniczne wbudowanej wyszukiwarki Forum, alternatywnie proponujemy używać wyszukiwarki Google z komendą "szukana_fraza site:Canon-Board.info")

Szukałem podobnego tematu i pisałem w temacie zbiorczym, ale nikt nie odpowiada, dlatego założyłem KONKRETNY TEMAT.
    W tej cenie te dwie sztuki to chyba najlepsza możliwa opcja, dlatego każdy kto szuka czegoś do 200zł mógłby zobaczyć ten temat i na pewno by na tym skorzystał.

/edit:
    nie mamy o czym rozmawiać, nie pasuje Ci mój temat - TRUDNO, ale Twoje posty to nic innego jak zwykły spam
    Nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zostaw to innym użytkownikom.

/edit 2:
    nadal piszesz nie na temat
    pytanie brzmi który z tych statywów jest najlepszy i który z nich wybrać, a nie CZY ZA 200ZŁ KUPIĘ SUPER HIPER PRO SPRZĘT.
    Ostatnio edytowane przez salas ; 16-12-2012 o 15:18

Uprawnienia umieszczania postów