Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Eos 1 czy warto ???

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrek
    Drugi amator - caly rok pracuje aby znikac na 1-2 miesiace w roznych zakatkach swiata. Najczesciej bierze swoja Minolte 7 (czy jak jej tam) wlasnie do dzungli. Zuzywa kikadziesiat rolek ze soba, a przez reszte miesiecy aparat drzemie w szafie. Nie jest to wielkie obciazenie dla dobrego korpusu. Jesli ktos go kiedys kupi od niego, nie pozaluje.

Marek

Bo ja wiem Marek...

mialem w lapach dwie 600tki, swoja ktora niejedna rolke widziala, i mojej znajomej ktora tez przelezala w szafie niejeden miesiac, na oko migawka w tej nieruszanej o niebo lepsza, obie oczywiscie poszly do serwisu na standardowa wyimane smarow, tylko ze moja plula jak jej sie zachcialo, lecz pomimo plucia dzielnie pracowala olewajac naswietlanie co piatej klatki, ta druga 600tka ktora lezala nieuzywana po 3 rolkach i niezlym przestrzeleniu znalazla w sobie tony smaru ktory tak gesto oblepil migawke ze ta nawet sie nie otwierala a jesli juz raczyla to tylko na jeden listek i tak pieknie caly film byl naswietlony to miejsca w ktorym konczy sie pierwszy listek migawki wiec dla mnie lepszy ten aparat ktory jest w ruchu (bez przesady nie zajezdzony jak taksowka ale tez nie chowany pod kocami w garazu i jeezdzony podczas wielkanocy i pasterki jak lada mojego dziadka ) po wymianie smarow oba aparaty maja sie dobrze, i to jedyne na co mozna w canonach narzekac, na to ze "plyny ustrojowe" migawki nie sa tak trwale jak reszta

pozdrawiam
    krzysiek

EDIT:
    Jdw tutaj masz info na temat informacji w wizjerze...

http://web.archive.org/web/200110170...anontabela.htm
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 27-03-2006 o 23:56
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uprawnienia umieszczania postów