Poza brakiem wygody z korzystania o czym pisał już mistasz dochodzi do tego kwestia obawy o trwałość baterii i w sumie całego telefonu. Nagrywałem kiedyś tak testowo w fullHD, to po kilkunastu minutach zacząłem się obawiać, czy mój telefon się nie stopi, taki gorący się zrobił. :razz:
W większości przypadków ten kąt jest wystarczający (zresztą on jest chyba standardem w tego typu sprzęcie), zatrzymanie się równo z linią zatrzymania na skrzyżowaniu powoduje widoczność sygnalizatora na nagraniu. Aczkolwiek sporadycznie zdarzają się skrzyżowania na których kamerka może nie objąć świateł.
Powiem tak - w nocy szału nie ma, pojawiają się plamy przy źródłach światła. Odczytanie tablic rejestracyjnych samochodu jadącego z przeciwnej strony jest niemalże niewykonalne, ale z drugiej strony trzeba też pamiętać jaki to jest miniaturowy sprzęt, oraz, że nawet oko ludzkie ma problemy w takich warunkach. Do Omegi niestety nie mogę porównać, nie widziałem po prostu filmu z tego sprzętu. Może później uda mi się wrzucić jakiś fragment nocny, podglądowy na YT.