"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
adres podany - Nowica 9 a na mapie to mniej więcej tutaj
pstrykacz nie fotograf*
*(przecinek wstawić gdzie kto chce)
Dzięki - całkiem znajome strony.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
brak uwag??
to może myszy w mcdonald's wywołają czyjąś reakcję
21.
pstrykacz nie fotograf*
*(przecinek wstawić gdzie kto chce)
Te myszy to wyglądają na jakieś takie mało szczęśliwe.
Kapitan Wagner
To chyba przez te kiecki w które je ubrali![]()
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Zdjęcia koncertowe są moim zdaniem bardzo fajne. Widać na nich przede wszystkim dynamikę - o to chodzi.
Jedyne co może bym zmienił to obróbkę w 8 zdjęciu. Wybrałbym b&w. Wersja w kolorze odstaje od pozostałych w secie (mało kontrastowa fotka).
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-05-2013 o 22:34
Kapitan Wagner