Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Problem z RAW !

Mieszany widok

Domyślnie Problem z RAW !

siema wiem ze to glupie pytanie ale nei moge tego zrozumiec robie zdjecia w rawie i nie moge ich przegrac na kompa jak odpalam folder z canona to nic nie ma eos utility viewer widzi rawy ale nei moge ich otworzyc ... ani przeniesc nigdzie z aparatu .... jak mam to zrobic ? pomozcie

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

Zrob reset kompa

P.S.
    Jakie masz BODY?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

mam 20D i nei mam problemow z windowsem ... takze restart nic nie da . . jak otwieram folder z w aparacie to windows wogole nei widzi rawow a eos utility spoko widzi ale ani nie moge przegrac ani otworzyc . ..

Początki nałogu
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

miałem ten sam problem. Kup czytnik kart i problem z głowy. Dziwne a jednak skuteczne. ps tylko nie kupuj takiego 12 in 1. Kup konkretnie CF i już.
    pozdrawiam
    Metus

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Panowie! Czytnik, czytnik!
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Domyślnie

no spoko zamierzam kupic databank ale to chyba nie to samo co ? ;] moze doradzicie mi jaki ten czytnik kupic ... jesli czytnik to nei databank oczywiscie

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Stary_
    nmoze doradzicie mi jaki ten czytnik kupic ... jesli czytnik to nei databank oczywiscie
    I czytnik i databank.

Databank będzie Ci potrzebny do zrzucania setek, tysięcy zdjęć w terenie/podróży/plenerze/na wakacjach.
    Czytnik pozwoli te setki, tysiące zdjęć sprawnie przesłać do komputera. Jak masz dobry (szybki) dysk to można osiągnąć transfer 1 raw/sekundę.

Jaki czytnik? Na pewno USB 2, np. ja mam I-tec i DataFab. Nie narzekam.
    Ja bym brał z wejściami na kilka kart (może za jakiś czas kupisz kompakta a tam tylko SD).

Uprawnienia umieszczania postów