Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 52 z 52

Wątek: Ceny obiektywów 24-105 f/4 IS l

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Ceny obiektywów 24-105 f/4 IS l

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    A stałki z jasnością 1.2 tylko dla magistrów sztuki , ewentualnie komisja przy ministrze kultury - trzy podpisy i kontrasygnata podsekretarza stanu. to samo dla małego obrazka czyli pełnej klatki 6D licencjat, 5D magisterium, jedynki komisja jak wyżej.
    W ten oto sposób został utworzony "czarny rynek" zwany "szarą strefą" drugiego i trzeciego obrotu nielegalnymi obiektywami bez pozwolenia Urzędu Regulacji Optyki.

Z biuletynu Komendy Głównej Policji podpisano właściwie - data grudzień 2017 roku.

Z noworocznym Pozdrowieniem.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 30-12-2013 o 12:25

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Ceny obiektywów 24-105 f/4 IS l

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    A stałki z jasnością 1.2 tylko dla magistrów sztuki , ewentualnie komisja przy ministrze kultury - trzy podpisy i kontrasygnata podsekretarza stanu. to samo dla małego obrazka czyli pełnej klatki 6D licencjat, 5D magisterium, jedynki komisja jak wyżej.
    Rozwiązałoby to też problemy ślubniaków - nikt bez papieru by już rynku nie psuł .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów