Pokaż wyniki od 1 do 10 z 49

Wątek: Sportowa kamera gopro ? sony ?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie Odp: Sportowa kamera gopro ? sony ?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tijaa szczególnie widać to w segmencie kamer semi pro i pro . Nie no nigdy jakoś nie broniłem tej firmy ale takie opinie to trochę bajki - na tej zasadzie można stwierdzić że lepiej nie latać samolotami wyposażonymi w silniki GE, bo ostatnio jak kupiłem ich czajnik bezprzewodowy to mi się po miesiącu zepsuł . Chyba rozumiesz absurd takich ocen .
    Nie bardzo rozumiem, na jakiej podstawie piszesz bajki, podaję przykłady i piszę o swojej subiektywnej opinii. Tak na marginesie, to mojemu Ojcu też padł radioodtwarzacz sony, który dostał pod choinkę równo dwa lata temu i teraz zamówił u Mikołaja kolejny (ale z pewnościa nie będzie to sony). Trzy radiootwarzacze i wszystkie padły około 1,5-2 lat po zakupie, przepraszam, ale takiej serii nie zafundowała mi żadna inna firma.
    A wracając do tematu, do gopro 2 można dokupić dodatkowy ekran, zdaje sie że od razu mieści dodatkową baterię, poszukaj na stronach firmy.
    A tak w ogóle to poszukaj bo chyba juz sie pojawiła gopro 3.
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    Nie bardzo rozumiem, .
    Nie rozumiesz tego że jeden produkt z drugim może nie mieć nic wspólnego? I powoływanie się na takie przykłady nie ma żadnego sensu ?
    Po drugie - prosto pisząc - dyskredytowanie jakiegoś produktu na podstawie legend jest co najmniej nie fair. Nie miałem nie mam doświadczenia z danym sprzętem to się nie wypowiadam - proste.
    A to że ciotka mojego wujka miała coś tam i to jej dziesięć razy spadło na podłogę - oczywiście niechcący i w związku z tym firma X jest już skreślona to są właśnie bajki o których pisałem wyżej.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie rozumiesz tego że jeden produkt z drugim może nie mieć nic wspólnego? I powoływanie się na takie przykłady nie ma żadnego sensu ?
    Po drugie - prosto pisząc - dyskredytowanie jakiegoś produktu na podstawie legend jest co najmniej nie fair. Nie miałem nie mam doświadczenia z danym sprzętem to się nie wypowiadam - proste.
    A to że ciotka mojego wujka miała coś tam i to jej dziesięć razy spadło na podłogę - oczywiście niechcący i w związku z tym firma X jest już skreślona to są właśnie bajki o których pisałem wyżej.
    Jeżeli jakaś firma odpuszcza sobie z jakością na danym polu to nie ma gwarancji że podobnie nie postąpi na innym, a po drugie nie piszę na podstawie legend tylko własnego doświadczenia i własnego portfela bo to z niego finansowałem wszystkie trzy zakupy, a w zasadzie sześć licząc następców z innych firm. Jeżeli uważnie i nie tendencyjnie (a mam wątpliwości) czytałeś moje wypowiedzi, to po pierwsze zaznaczyłem że nie mam doświadczenia z kamerami sony, po drugie moje złe doświadczenie dotyczy radioodtwarzaczy, po trzecie dwukrotnie stwierdziłem że to moje subiektywne odczucia. A mając wszystko powyższe na względzie i pierwsze zdanie dzisiejszej wypowiedzi dla mnie i tylko dla mnie firma sony jest skreślona i proponuję zakończyć na tym tę przepychankę, zwłaszcza że nie dotyczy meritum.

P.S. Jest takie powiedzenie, że zadowolony klient może zachęci kolejnego, a niezadowolony zniechęci dziesięciu i każda osoba i firma prowadząca działalność powinna ją znać i stosować, bez względu na wartość usługi i produktu. Na szczęście jest konkurencja i wybór
    Ostatnio edytowane przez Smok ; 13-12-2012 o 21:56
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    Jeżeli jakaś firma odpuszcza sobie z jakością na danym polu to nie ma gwarancji że podobnie nie postąpi na innym,
    Bo teraz w ogóle nie ma pewniaków.
    Na tej zasadzie ja mogę powiedzieć, że Sony robi najbardziej niezawodne produkty bo mam ich telewizory, jeden ma 27 lat drugi 20 i oba działają do dziś. Nie ma sensu tak generalizować i min. dlatego takie opinie jak Twoja nic nie wnoszą .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów