Jeżeli jakaś firma odpuszcza sobie z jakością na danym polu to nie ma gwarancji że podobnie nie postąpi na innym, a po drugie nie piszę na podstawie legend tylko własnego doświadczenia i własnego portfela bo to z niego finansowałem wszystkie trzy zakupy, a w zasadzie sześć licząc następców z innych firm. Jeżeli uważnie i nie tendencyjnie (a mam wątpliwości) czytałeś moje wypowiedzi, to po pierwsze zaznaczyłem że nie mam doświadczenia z kamerami sony, po drugie moje złe doświadczenie dotyczy radioodtwarzaczy, po trzecie dwukrotnie stwierdziłem że to moje subiektywne odczucia. A mając wszystko powyższe na względzie i pierwsze zdanie dzisiejszej wypowiedzi dla mnie i tylko dla mnie firma sony jest skreślona i proponuję zakończyć na tym tę przepychankę, zwłaszcza że nie dotyczy meritum.
P.S. Jest takie powiedzenie, że zadowolony klient może zachęci kolejnego, a niezadowolony zniechęci dziesięciu i każda osoba i firma prowadząca działalność powinna ją znać i stosować, bez względu na wartość usługi i produktu. Na szczęście jest konkurencja i wybór![]()