Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: 6d vs 1Ds mk3

Mieszany widok

Domyślnie Odp: 6d vs 1Ds mk3

jak ktoś mi powie jak odpalić rawy z 6D to podeślę sample z wczoraj, porównanie 5D mk II vs MK III vs 6D. tylko 6D rawy mi się nigdzie nie odpalają nawet infolinia canona nie pomogła. Wszystko po update inie działa . ps. 6D nie ustępuje 5DmkIII pod względem jakości zdjęć.
    5DMII, 16-35 II, 70-200 4 IS,
    www.qsqs.digart.pl

Początki nałogu

Domyślnie Odp: 6d vs 1Ds mk3

Cytat Zamieszczone przez qsqs Zobacz posta
    jak ktoś mi powie jak odpalić rawy z 6D to podeślę sample z wczoraj, porównanie 5D mk II vs MK III vs 6D. tylko 6D rawy mi się nigdzie nie odpalają nawet infolinia canona nie pomogła. Wszystko po update inie działa . ps. 6D nie ustępuje 5DmkIII pod względem jakości zdjęć.
    jest już nowa aktualizacja do dpp 3.12.52 od 12 grudnia, więc pobierz i pochwal się wrażeniami Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 6D. A posiadasz to body 6d czy tylko same sample. Jeśli tak to jak sprawują się boczne punkty w słabszym oświetleniu tzn. czy są też pewne i szybkie. Centralny napewno będzie oki pewny i szybki. W jakość obrazka od początku wierzyłem i intuicja mnie nie zawiodła, że będzie lepszy od 5d II i porównywalny do 5d III. Szybkość af też powinna być ze względu na procka digic 5+. Pozdrówki
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 14-12-2012 o 19:38

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów