Niech sobie ludzie robią jak im sie podoba tylko niech sie później nie dziwią, że ktoś nie ma ochoty przeglądać ich galerii właśnie ze względu na upierdliwą nawigacjęZamieszczone przez piotr.23
A czy pod słowem reklama/marketing rozumiesz tylko spoty telewizyjne czy też inne formy ogłaszania sie? W przypadku stron we flashu jest to swoistego rodzaju moda czy jak kto woli PR. Po prostu wielu ludzi ma galerię flashową -czemu ja mam być gorszy(?)Zamieszczone przez piotr.23
Nie jest ciezko ściagnąć- ciężko jest do nich dotrzeć w aby je obejrzeć. Wszystko co ogladasz za pomocą przeglądarki www jest njpierw ściągane na lokalny dysk Twojego komputera. Jeżeli chodzi Ci o wyekstrachowanie samego pliku jpg z animacji to też nie stanowi to zadnego problemu, jest cała masa nrzedzi do wyciągania komponentów z swfów a w przypadku rozdzielczosci stosowanych w galeriach wystarczy swykłe wciśnicie klawisza PrintScreen a następnie ctrl+v w dowolnym programie graficznym.Zamieszczone przez piotr.23
I na tym bym skonczył jezeli chodzi o zalety flasha. Jestem jak najbardziej za stosowaniem flasha do: pisania gier, tworzenia banerów reklamowych, filmów animowanych. Jestem natomiast przeciwnikiem stoswania flasha w dziedzinach , do których niekoniecznie się nadaje- czyli do tworzenia wszelkich elementów nawigacyjnych i całych stron internetowych. Po doczepieniu przyczepki do ferrarri możesz również dowieźć cegły na budowę i to jak efektownie... pytanie czy równie efektywnie jak np. jakimś pick-upem.Zamieszczone przez piotr.23