Bardzo ciekawe wypowiedzi. Tylko mała prośba - niech one będą ozdobione zdjęciami jak w ostatnim poście autora wątku.
Bardzo ciekawe wypowiedzi. Tylko mała prośba - niech one będą ozdobione zdjęciami jak w ostatnim poście autora wątku.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Można powiedzieć ze zamieniasz polską wiosnę na afrykańską jesień. Uważaj na piratów. Czyli nie za blisko Somalii jak będziesz jechał na Perską .;-)
Na Indyjskim teraz wszędzie jest "za blisko Somalii". Atakują statki 100 mil od Minicoy - to pod samymi Indiami. :-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
a ja mam prosbe o jakis fotoreportaz z takiej eskapady. Bez napinania sie na jakosc zdjec, wystarcza poprawne po prostu, ale za to z mala narracja i do hydeparku wrzucowny po powrocie. Na pewno nie tylko ja, ale wiekszosc forumowiczow chetnie obejrzy i poczyta, kazdy chce sie poczuc jak maly chlopiec czytajacy ksiazki Juliusza Verne'a. Powodzenia...
Jestem ciekawy jak ci bandyci "wdrapują" się na wysokie pokłady atakowanych statków - w ten sposób się dostają: http://www.youtube.com/watch?v=xDUH5Egsw38 czy też mają inne sposoby![]()
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Pewnie dla tego że bliżej Somalii niewielu pływa. Czyli czeka Cię trochę bezsennych nocy. No to sobie te gwiazdy pooglądasz
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Trzynastostopniowy przechył na takim potworze...Chyba na pustych zbiornikach ? Tzn. pusty to on nigdy pewnie nie jest ?
Ostatnio edytowane przez Sławek ; 03-04-2011 o 21:47 Powód: Automerged Doublepost
No i znowu pora jechać. Wyjazd ok 18-tego - do Ulsan South Korea.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
@ Janusz - a propos tych zdjeć z przechyłem... to aż tak buja na takim kolosie???\
Tym bardziej, że pogoda jakaś taka spokojna...
Wow!
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj