Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Ceny używanych 5D MKII

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Ceny używanych 5D MKII

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Ciekawi mnie bardzo skąd tak absurdalne wymagania sprzedających. Aparat nie jest pierwszej młodości, przebiegi na granicy deklaracji producenta, używane widomo gdzie. W zapewnienia sorki ale nie wierzę, że sprzęt amatoskro użytkowany. Skoro nowy można kupić za 6500 zł t kto przy zdrowych zmysłach zapłaci za używany 5000 zł.
    Gdzie te nówki za 6500zł? Ceny nie są absurdalne. Są adekwatnie niższe do ceny nowego sprzętu i cen następcy. Nie chcesz "absurdalnych" cen to interesuj się 5D1.

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Ceny używanych 5D MKII

Ja też się przyglądam i albo kupię po prostu nowy za 6,5 lub bardzo mało używany za jakiś tysiąc taniej. Z dużym przebiegiem raczej nie warto kupować bo co chwilę trzeba będzie latać na Żytnią Mam tak ze swoją starą piątką (ponad 7 lat sprzęt - przebieg ponad 500 tyś) - średnio dwa razy do roku muszę coś wymieniać - a to migawka, a to spust itp

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Gdzie te nówki za 6500zł? Ceny nie są absurdalne. Są adekwatnie niższe do ceny nowego sprzętu i cen następcy. Nie chcesz "absurdalnych" cen to interesuj się 5D1.
    jakaś oferta jest na allegro

Uprawnienia umieszczania postów