"bo to polska właśnie"tu nic nie jest normalne
"bo to polska właśnie"tu nic nie jest normalne
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
O tym, że 5dII jest bardzo dobrą puszkę nie trzeba nikogo przekonywać i dlatego trzyma cenę, parę tygodni temu sprzedałem swój egzemplarz w bardzo dobrym stanie z przebiegiem 18K za 4,9k i poszedł w trzy dni.
ceny na pewno spadną po wejściu 6d
kto nie ma wielkiego parcia na FF, powinien poczekać
ktoś już napisał: sprzęt jest wart tyle, ile kupujący chce za niego zapłacić
aparaty (bez szkieł) to jednak tylko elektronika, która szybko tanieje; tanie, używane FF to już niedługa przyszłość
sam, póki co, nie jestem zainteresowany ani nówką, ani używką (brak wiary w magię FF)
Na pewno to kiedyś umrzemy. Wcale nie muszą ceny spaść po premierze 6d. Dobrym przykładem może być tu oczywiscie w cudzysłowie wielka obniżka cen 50d po premierze jago godnego następcy.
Na szczeście 6d to jak dla mnie żaden nastęca 5d2 tylko kolejny model w ofercie Canona
I oby okazał się dobry, gdyż canon ostatnio nie ma dobrej passy z nowymi modelami, a z nowymi szkłami szczególnie. Co do przyszłości FF wróżę, że tak szybko nie zastąpią jej bezlusterkowce, mam jeden i drugi system i pełna klatka daje lepszy obrazek w ogólnym tego słowa rozumieniu.
Pijesz do oferty kolegi komarsnk?: http://www.canon-board.info/sprzedam...1-2l-ii-87566/
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it