Też kupowałem u nich kilka razy.Zawsze było przyjaźnie i rzeczowo.Jak koledzy pisali masz tam możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem co u innych sprzedawców bywa czasami problemem.
Też kupowałem u nich kilka razy.Zawsze było przyjaźnie i rzeczowo.Jak koledzy pisali masz tam możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem co u innych sprzedawców bywa czasami problemem.
Zdecydowanie polecam, kupiłem u nich 5dmk2 i 50 1,4, zawsze osobiście mogłem przetestować sprzęt. Miła i konkretna obsługa.
Bardzo fajny sklep z mila obsluga - kupowalem tam dwa obiektywy osobiscie, zostalem profesjonalnie obsluzony a za nie skomlenie o znizke dostalem znizke![]()
Również polecam. Bardzo fajna obsługa. Zostawiłem pod zastaw jedno szkło i poszedłem na ulicę testować drugie przed zakupem. Bez problemu udostępniają też kartę testową, na której można nietrafianie Tamronów sprawdzać.
R5 | Irix 15/2.4 | RF 14-35/4 L IS | RF 35/1.8 IS | RF 50/1.8 | C 85/1.8 | C 135/2 L | RF 70-200/4 L IS | RF 100-500/4.5-7.1 L IS | 430exIII
https://500px.com/pwiniars/galleries
Tak obsługa jest fajna i rzeczowa można dogadać, ale chyba raz trafiłem na właściciela lub kogoś ważnego bo był bardzo nadęty i gburowatyJak wyszedłem pomyślałem że w jego interesie jest nie mieć kontaktu z klientami
Dobra, wystarczy chłopaki, bo podniosą ceny.
24-70, 28 1.8, 50 1.4, 35 1.4. Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecam.
Kiedy 50 1.4 przyjechało do mnie uszkodzone (prawdopodobnie z winy kuriera), nowa sztuka była u mnie już następnego dnia, gdy ja dopiero odsyłałem zepsute szkiełko.
5d2, 33, X100, 35 f/1.4, 85 f/1.8, 17-40 f/4
nie wiedziałem że Rimexy mają aż taką opinie wśród swoich klientów, a ja myślałem że to takie lewusy
też kiedyś u nich kupiłem 5DII ...
oczywiście polecam bo jak inaczej![]()
5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+
Również brałem u nich zestaw aparat+lampa+jakieś drobiazgi, kontakt był wporządku, ceny jak na tamten czas bardzo atrakcyjne, a zamówienie dotarło raz dwa (przesyłka kurierska). Gdybym robił kolejne zakupy, to z dużym prawdopodobieństwem - również tam.
Dziękuje wszystkim za opinie
Aparat zamówiony u nich, dam znać jak kurier dojedzie![]()
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L