Jesli chcesz isc na wystawe, to chetnie, bo JAC tez by sie pisal, najlepiej chyba w niedziele...Zamieszczone przez toni
Jesli chcesz isc na wystawe, to chetnie, bo JAC tez by sie pisal, najlepiej chyba w niedziele...Zamieszczone przez toni
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
No niby tak... A nawet z Omni-Bounce? Pytam bo w temacie robienia zdjec z lampa jestem cienki jak **** weza, jakos zawsze od niej stronilem...Zamieszczone przez Tomasz1972
EOS 10D + grip + RS-80N3
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
Lampa to trudny przeciwnik, ale jak znajdziesz na niego sposob to rozkladasz go w pierwszej rundzie ;-).... nie zawsze da sie dopalic tak zeby nie bylo tego widac... a o to chyba chodzi ma byc ladnie...
Oswietlenie na wystawach moto z tego co widzialem po zdjeciach jest wystarczajace na szerokie szklo klasy f4 . I do tego na tyle ladne i odpowiednio ustawione (oczywiscie pod warunkiem ze organizator wystawy sie postaral i profesjonalnie ja przygotowal) ze daje ladne bliki od lakieru. Lampa zepsuje caly ten efekt, spowoduje ze nie bedziesz mial swiatla zastanego i nie caly sprzet zmiesci ci sie w oswietlonej lampa przestrzeni.
Wg mnie - f4, tokina, iso800-1600, pozniej neatimage ewentualnie i wyostrzanie.
Dzieki za rade, Vitez. Tak zrobie, mam nadzieje, ze efekty beda w porzadeczkuZamieszczone przez Vitez
Jak nie, to kupie w koncu lampe i na nastepne takie imprezy bede ganial z lampa![]()
EOS 10D + grip + RS-80N3
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
No to jak sie jutro umawiamy?
No i **** kwas, ja jutro nie moge. Sila wyzsza mi psikusa zrobila i nie bedzie mnie w Wawce :-/ Jak to bylo w pewnym filmiku "zawsze ku... cos"Zamieszczone przez Jac
![]()
EOS 10D + grip + RS-80N3
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
no to trudno sie mowi, next time.